Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

  1. nemoj da se ljutite zene, al imate urodjeno vecina vas u sebi tu sklonost da imate sponzora...i generalno se palite na bogate likove, dok kod muskaraca to ne igra nikakvu ulogu uglavnom...cak i bolje da riba nema pare, jer ako ima i ako te finansira samo ce da ti nabija na nos kako si nesposoban i kako te ona izdrzava

    više manje +1

    Ja bih samo reka da ima i kul tih bogatunki ali mi je bijedan osjećaj da ja imam 50 eura u džepu kad je izvedem neđe u grad za vikend a njoj kući stoji 500 puta toliko za školovanja po insostranstvu, nova kola, "krpice" iz Italije i ta čuda.
    Ne znam, nekako onda imam osjećaj kao da bi sama mogla bolje da se provede nego sa mnom (osim u nekim situacijama kekeke) pošto ja nikad ne dam da žensko plaća. Ne znam zašto ali uvijek tripujem da bi me konobari, kasirke i sl. gledali kao nekog prizetka.

  2. Pane, rekla sam da moraš da odabereš nekoga na prvu loptu, nema ni jedna.

    Mene realno boli kurac, moj ideal je Tom i još jedan lik, ali neću da kačim privatne slike.

    http://collider.com/wp-content/uploads/thor-movie-image-tom-hiddleston-glare-01.jpg

  3. ja u zivotu nisam sreo musku sponzorusu u formi zenskih sponzorusa, iako stalno zene pricaju kako takvi postoje...tako da, moze da ima para koliko hoce, 90% likova ne bi izabralo nijednu jer su ruzne...dok u prvom slucaju bi 90% zena izabralo ovog sa parama iako su oboica ruzni

    nemoj da se ljutite zene, al imate urodjeno vecina vas u sebi tu sklonost da imate sponzora...i generalno se palite na bogate likove, dok kod muskaraca to ne igra nikakvu ulogu uglavnom...cak i bolje da riba nema pare, jer ako ima i ako te finansira samo ce da ti nabija na nos kako si nesposoban i kako te ona izdrzava

    reci joj Lukse!

    тако је. а притом су оне те које се ложе на приче о љубави, труе лове и то. лик ће увек да изабере рибу коју готиви, а риба ће често пре да се одлучи за финансијску сигурност ког распале маторе дртине милионера и да му рађа децу и да је боле курац. примера је реално милион.

  4. Smorka, tis' malo omašila: ti ovde kažeš da su oba ružna lika u oba slučaja, što i jesu. Ja sam rekao - ovima se kunu da je ideal lepote Kasel jer su sebe ubedili da je jer je lik poznat i pun keša sa svim pratećim priključenijama (poznat, paparaci, kavijari, ekstravagancije) , a isti takav lik da ga uzmeš kopi-pejst i obučeš u radnu uniformu, ma ne bi im ni dilindar zavibrirao da ga vide. To sam ja samo rekao.

    Jesam, omašila sam opako, nisam te lepo razumela i zato se izvinjavam i u potpunosti se slažem sa ovim što si rekao i ovde i u drugom pasusu, i ja rekoh da ga za ideal nikad ne bih stavila. :)

    Ja bih samo reka da ima i kul tih bogatunki ali mi je bijedan osjećaj da ja imam 50 eura u džepu kad je izvedem neđe u grad za vikend a njoj kući stoji 500 puta toliko za školovanja po insostranstvu, nova kola, "krpice" iz Italije i ta čuda.

    Pa to ima isto, i to mu dođe nešto kao želja da se bude uspešniji od žene (ne kod tebe, ovo tvoje mislim da je da ti prosto ne želiš da se osećaš kao teret, što je skroz kul), to mož' biti isto licimurno kao i želja da se bude sa uspešnim muškarcem. Znam koleginicu koja je išla sa mnom i u srednju koju je ostavio lik nakon pet godina jer je iskalkulisao da će zarađivati više od njega. A ona je pre toga bila dve godine na tankom ledu sa roditeljima dokle god ga nisu prihvatili kao svojega. Jebiga, sve su to ista govna samo druga pakovanja. Ne branim nikoga.

  5. Eda, umalo da zaboravim, interesatno je. Pre nekoliko godina sam gledao dokumentarac, mislim da je bila Bi-bi-si produkcija, o muško-ženskim odnosima: Uzeli nekog prosečnog lika (nije garib, nije lepotan, O.K. lik) i podelili dve grupe ispitanica iz uzorka normalnih žena sa ulice. Jednoj grupi ispitanica pokazali fotografije lika normalno obučenog, ništa nakaradno, samo normalno obučen u majicu i farmerke. Drugoj grupi žena pokazali fotografije istog lika, ali u svakoj fotografiji je bio neki luksuzni detalj, koji uopšte nije imao direkne, ekspilicitne veze sa likom: tipa u jednoj fotografiji je lik sedeo u skupocenom automobilu, u drugoj je bila neka fensi umetnička slika iza njega, u trećoj je bio neki uber enterijer, i tako dalje... Obe grupe žena su imale zadatak da ocene nekim brojem koliko im se taj lik dopada seksualno? Šta mislite koja grupa žena je dala veću ocenu? ;-) E, otim ja mađijama pričam.

    Pozdrav sad, odoh da pijem i mezim, srećna Nova godina! ;-)

  6. E, trebalo je durade istu stvar i sa nekom prosečnom đevojkom pa da je slikaju pored nekih voljenih kafanica ili dobrih jela i da slikaju isto i obične slike, pa da se ispitaju. :)

    Bilo je neko kao istraživanje (verovatno naučnici univerziteta u Masačusetsu) da su muškarci koji su bili gladni tokom ispitivanja birali učestalije od proseka malo krupnije devojke od onih koje su ispitivali site.

  7. brate smorka, sto neces da ukapiras da kod muskaraca u 90% slucajeva finansisko stanje devojke ne igra nikakvu ulogu??? al ovo sad pricam bez preterivanja potpuno sam ozbiljan

  8. Еволуција урадила пос’о и не може то сад променити још 10 страна форума.

    Углавном, гном не може бити идеал лепоте, па бог.
    Једино да се редефинише појам ”лепота”.

  9. Smorka, pobedila bi slika gde se više vide sise. ende.

  10. brate smorka, sto neces da ukapiras da kod muskaraca u 90% slucajeva finansisko stanje devojke ne igra nikakvu ulogu??? al ovo sad pricam bez preterivanja potpuno sam ozbiljan

    Pa jesam li negde opovrgavala tvoju tvrdnju? Nisam, nisam ništa rekla jer nemam informacija, niti sam čitala neka relevantna istraživanja koja su zahvatala veoma veliki broj muških ispitanika, tako da ne mogu ništa da kažem ili tvrdim.

    A koju bi ti odabrao od ove dve?

  11. pa nikakvu mi ulogu ne bi imalo to dal se slika u skupim cipelama i kolima pored neke dobre hrane i kafane, ili je u obicnim farkama kako sedi na klupi...nego bi presudilo gde lepse izgleda

  12. Жене су кучке и живим за дан кад ће наука дозволити да се људска врста размножава без њих. Само ћу то да кажем.

  13. Dobro, Pane, to si ti jedan. E sad ti treba još minimum 900 od 1000 rendom odabranih muških ispitanika svih uzrasta i zanimanja i iz različitih zemalja koji bi to isto rekli u pažljivo zavedenoj anketi, da bi pokazao da 90 odsto njih misli onako kako ti kažeš.

    Pojenta je da su i žene i muškarci licimuri, samo na različite načine. Braniti jedan pol a napadati drugi je ispod moje časti, ali ću zato uvek tvrditi da smo i jedni i drugi ista govna.

    A koju bi ti odabrao od ove dve?

  14. Ja bih odabrao tu što nije napucana jer ovoj što se slika u kućnoj galeriji umetnina treba plaćati kavijare i đuđaro cipele.

  15. ako smem da primetim, tog jadnog vincenta je postovao LIK na temu, a ne cura... i eto ti rasprave od 10 strana. pih...
    i nesto ne primetih da je ijedna rekla da je on ideal lepote, nego jednostavno da nije ruzan.

  16. Hvala na komplimentu.
    Elem, Vincent nije direktno navodjen ovde, vec sam se na njega osvrnuo kao na granicni slucaj.

  17. dobro, ja bas ne bih navela primer njega kao granicnog slucaja...
    svako moze da ispadne kao strasilo na fotografijama...
    ovo je isto on, npr
    http://isabellserafin.files.wordpress.com/2011/11/vincent_cassel_reference14.jpg

  18. http://2.bp.blogspot.com/_aOVUVB-gmBA/TS7juuWKohI/AAAAAAAA_T0/OCGz5cVX0BU/s1600/Eva_Green_Hot_02.jpg
    Eva Grin.

    Fotografije s gugla su joj jako loše, al' zato u filmovima... Kace pojavi u kadru, čini da sve ostalo padne u drugi plan. Ima neke vještičije oči, jako zajeban pogled. Glumila u "Kazino Rojalu", "Nebeskom Kraljevstvu..." Gledao sam je prvi put u Bertolučijevim "Sanjarima", kad nisam tad iščašio donju vilicu nikad neću. E, da - gola je u pola filma. ;-)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.