Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

  1. http://0.tqn.com/d/menshair/1/0/y/G/-/-/Bobak-Ferdowsi-Mohawk.png
    a ovaj što je bio na misiji za Mars, a?
    EDIT: Dobro, frizura mu je malo kič ali je to vjerovatno uradio s namjerom.

  2. Ovo Pirlo? Je li on bio sa onon hrvaticom? Ok je Pirlo.

  3. brate vidro, on ti je prelep, a pored tebe se jos 30 miliona zena utrkuje da ga dovati malo....za pirla kazu da je jedan od najvecih smekera medju fudbalerima

  4. gori k'o međa

    otkad ovo nisam čuo

  5. mnogo je licemjerno kada neko izjavi da mu fizička ljepota kod drugoga nije važna. svima je važna, ali većini nije najvažnija. djevojke koje se lože na glumce lože se na njihove uloge u filmovima, da ih ovako upoznaju vjerovatno bi bili kulirani. ja ne bih dejtovao bubuljičavu rugobu samo zato jer ima dobru dušu, niti bih bio u nekoj ozbiljnoj vezi sa prezgodnom ribom samo radi seksa. kada bi ispala neka šema što da ne, ali da nju trpim radi seksa stalno ne znam da li bih mogao. to bi bila duševna bol. sve ima svoju mjeru.

  6. било би баш љепо кад бисте бацили поглед на назив теме који је "ВАШ идеал љепоте, ЖЕЉЕ СУ ЈЕДНО, А РЕАЛНОСТ ДРУГО"

  7. onda bi ja trebo da kacim sve seks bombe, a vi svi slike jove radovanovica i eve ras

  8. па, ако је МОЈ идеал љепоте јова, качићу јову

  9. Žene se lože na Kasela, a jebeš mi sve da je neki vozač viljuškara u marketu Rodić samo bi prošle kraj njega podignute glave. A da vozača viljuškara kraj kojeg su do sada prolazile prekrstiš u Vinsent Kasel i turiš u film rekle bi KAKO JE SLADAK. Ajd lepo recite da ste licimurke koje vole pompezne stvari pa da se razilazimo. ;-) Jelte da se zamišljate da stojite kraj Kasela na crvenom tepihu u festivalu u Kanu, jelte? Ono dobar je glumac ali nemojte jebat' da je lep čovek, pa nismo ni mi ćoravi. ;-)

  10. Žene se lože na Kasela, a jebeš mi sve da je neki vozač viljuškara u marketu Rodić samo bi prošle kraj njega podignute glave. A da vozača viljuškara kraj kojeg su do sada prolazile prekrstiš u Vinsent Kasel i turiš u film rekle bi KAKO JE SLADAK. Ajd lepo recite da ste licimurke koje vole pompezne stvari pa da se razilazimo. ;-) Jelte da se zamišljate da stojite kraj Kasela na crvenom tepihu u festivalu u Kanu, jelte? Ono dobar je glumac ali nemojte jebat' da je lep čovek, pa nismo ni mi ćoravi. ;-)

    Realno, možda bi svaka peta rekla da viljuškarac nije loš, ali im na pamet ne bi palo da budu sa njim.

  11. u svakom slucaju nije zasluzio da ima onakvu lepoticu onolke godine...realno naspram njega je ona ostrog

  12. Žene se lože na Kasela, a jebeš mi sve da je neki vozač viljuškara u marketu Rodić samo bi prošle kraj njega podignute glave. A da vozača viljuškara kraj kojeg su do sada prolazile prekrstiš u Vinsent Kasel i turiš u film rekle bi KAKO JE SLADAK. Ajd lepo recite da ste licimurke koje vole pompezne stvari pa da se razilazimo.

    Ne vidim u čemu je problem, nekako mi je sasvim logično da ako recimo stoje dva lika o kojima ne znaš apsolutno ništa sem čime se bave, oba ružna, jedan se obogatio glumom, tako da nije neki mafijaš ubica, a drugi vozi viljuškara, pa normalno da ćeš ako već moraš na prvu loptu ovog prvog odabrati. A može i obrnuto pitanje, m? Recimo da vidiš dve ružne žemske, jedna za koju se zna da je bogata nenormalno, vidi se da voli da troši i na sebe i druge, hehe, i jednu isto tako ružnu koja radi za ajde recimo kasom u Rodiću, koju bi odabrao?
    Ali stvarno njega za ideal lepote baš ne bih stavila, definitivno.

  13. jedan se obogatio glumom, tako da nije neki mafijaš ubica, a drugi vozi viljuškara, pa normalno da ćeš ako već moraš na prvu loptu ovog prvog odabrati. A može i obrnuto pitanje, m? Recimo da vidiš dve ružne žemske, jedna za koju se zna da je bogata nenormalno, vidi se da voli da troši i na sebe i druge, hehe, i jednu isto tako ružnu koja radi za ajde recimo kasom u Rodiću, koju bi odabrao?

    ja u zivotu nisam sreo musku sponzorusu u formi zenskih sponzorusa, iako stalno zene pricaju kako takvi postoje...tako da, moze da ima para koliko hoce, 90% likova ne bi izabralo nijednu jer su ruzne...dok u prvom slucaju bi 90% zena izabralo ovog sa parama iako su oboica ruzni

    nemoj da se ljutite zene, al imate urodjeno vecina vas u sebi tu sklonost da imate sponzora...i generalno se palite na bogate likove, dok kod muskaraca to ne igra nikakvu ulogu uglavnom...cak i bolje da riba nema pare, jer ako ima i ako te finansira samo ce da ti nabija na nos kako si nesposoban i kako te ona izdrzava

    reci joj Lukse!

  14. Ne vidim u čemu je problem, nekako mi je sasvim logično da ako recimo stoje dva lika o kojima ne znaš apsolutno ništa sem čime se bave, oba ružna, jedan se obogatio glumom, tako da nije neki mafijaš ubica, a drugi vozi viljuškara, pa normalno da ćeš ako već moraš na prvu loptu ovog prvog odabrati.

    Smorka, tis' malo omašila u replici: ti ovde kažeš da su oba ružna lika u oba slučaja, što i jesu. Ja sam to i rekao. Ove se kunu da je ideal lepote Kasel jer su sebe ubedili da je jer je lik poznat i pun keša sa svim pratećim priključenijama (poznat, paparaci, kavijari, ekstravagancije) , a isti takav lik da ga uzmeš kopi-pejst i obučeš u radnu uniformu, ma ne bi im ni dilindar zavibrirao da ga vide. A isti lik, garib realno. To sam ja samo rekao.

    A može i obrnuto pitanje, m? Recimo da vidiš dve ružne žemske, jedna za koju se zna da je bogata nenormalno, vidi se da voli da troši i na sebe i druge, hehe, i jednu isto tako ružnu koja radi za ajde recimo kasom u Rodiću, koju bi odabrao?
    Ali stvarno njega za ideal lepote baš ne bih stavila, definitivno

    Ne znam da li bih bio iz materijalnih razloga, ali i ako bih bio, makar ne bih smar'o po forumu Vukajlije da je gabor bakuta neki ideal lepote, a ja vamo hoću da me gabor bakuta finansira i da nas paparaci snimaju kako glođemo jastoga i sapiramo jednjak Kristal šampanjcem. ;-)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.