Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
KATIJA I MRMUN UKUPNO 10+
posle njim mi uvek treba pauza od 5 minuta!
PANDAN
Evo vam pa balavite :)
http://www.facebook.com/pages/Stanija-Dobrojevic/340655665147
Шалабајзер, ко је цава?
slavko, jel moš ti da budeš malo pristoniji! a vi ostali, znala sam da će na kraju sve da sse u orgije pretvori, kako vas nije sramota, ovo čitaju i devojke registrovanih članova (koje su pritom idealne lepotice!) c,c,c,c sodoma i gomora!
p.s. šalabajzer, stvarno, ko je pičoka?!
Jel se setio neko turiti Smarka u ovu temu. Ima da se razočara kad je vidi klot.
Царо, овога би јебо само тако пред Џимијем да му вода пође на уста и не бих му дао да му приђе!
TETRALOL
Neandertalska lepota
http://www.ritamnereda.com/html/wp-content/gallery/exit-festival-2008/exit08-13.jpg
Ko li je sve nju pregazio... Bezi, smuci mi se...
Ма, капирам ја да си ти материјал за ЦКМ, али знам да се ниси сликао. :)
Stanija Dobrojević, model, iz NS - a je mislim.
dok sam ja otkucala.... ima bre seljačku facu...
Lemajo, bre, gde si zeno? Pa mi bas tebe cekamo da nam upadnes u ove orgULJe u najavi!
Ja reko i neku sliku tvoju da turim, ali necu da ljubomorisem ove poznate zemske. :)))
Царо, овога би јебо само тако пред Џимијем да му вода пође на уста и не бих му дао да му приђе!
Siso, znaš kad ću da te zovem da pijemo. PU! :)
Ја потврђујем. :)
ja miswim da sam ja idejal lepote a moj dechko je mushki idejal! mwah maco!!!!!
e bre enerdžis! ja stavila dve fotke (str 12) i ne smem vise, dobila sam strogo direktivu da se ne izjašnjavam!
I men' se svidja ideja. :) Idejalna je. :)))
Stanija mi je drugarica. Sinoć je bila u Teatru sa mnom i Mrmunom. Jako je dobra devojka i uživo izgleda još bolje. Tako da je Mrkiju sinoć "kašika u med" upala :)
Сада знам да оћеш, и знам ако одбијем да ме нећеш више погледати. Е ево јавно извињење, али нисам био у фазону, али ич.
Ја потврђујем. :)
Ja sam cula da je iz rume :)
de se lepo smeje, trepće okicama, sleže ramenima, odmahuje ručicama, duva u prstice kada joj je hladno, d igra šaha i da je cura fina