Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
libo me racq
Evo na ovoj što bi Cara rek'o "sa znakovima" ne ličim na JJ xD
http://sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v318/78/21/1217133343/n1217133343_104177_3455.jpg
ni to sa znakovima ne razumem.ma ne znam ti ja nista,dzabe pricas..
Mislio je na bindi i pirs...
jj moze da bude lepa samo ako promeni pol.onda bi bila ok muskarac
ma to znam ali nikad nisam video pirsing na jj pa ne shvatam o cemu se radi
Cara vrati se da objasniš!!!
eee ljudi moji..puistite te slike i mastanja,od toga nema vajde
Brao Nadžak :) pustio sam te malo da vidim kako izlaziš na kraj, nije loše nije loše, malo kao tovar u fazonu ok je ući će u fazon - hahahahhahaha, to se traži, samo suptilni hejt!
a kakva je vrsta posterdzija to neznam niti me interesuje
definicija
0
postera
nećeš posterisati
baba ma neka...ko se tebi svidja
Ja sam married to Cara's mozak =D
ah to li je.zato sto nemam postere i definicije..ja nisam procitao nikakvo upozorenje da je pravljenje definicija i postera obavezno.mozda nekad napravim nesto od toga.nisam raspolozen za to jos uvek.mislim da je za to potrebno dosta mozganja a meni se ne mozga oko toga.naravno necu da pravim neke gluposti.jednostavno prepustam to ljudima koji to rade sa lakocom i ide im od ruke
.mislim da je za to potrebno dosta mozganja a meni se ne mozga oko toga
Naravno, ali da ne treba 50 poena sigurno bi skrpio neki poster a ovako ne možeš. Zato i kazhem da si posterdzhija, bash zato shto ne mozhesh!
Kontash?
Meni nadžak NAJ
http://vukajlija.com/avatars/0009/1599/hihi.jpg?1295222628
E realno to si u pravu nemoj gluposti da praviš.
A za dobre stvari ne treba mozganja, to samo dođe onako samo od sebe.
Osim ako nisi posterdzhija u dushi, onda nema nazad!
mislim da nema svrhe da pravim gluposti a ti kako znas da ja ne mogu to ne znam,kad nisam nista ni pokusao.za te poene te nisam razumeo.poeni mi i ne trebaju,jedino ako mogu da se unovce..
Nadžak javila na PVT olololololloolol
Osim ako nisi posterdzhija u dushi, onda nema nazad!
Nikad kraja... =*
ma bre ja se nalazzim u sekciji ,,forum,,
@labokv,
smatraj da smo te razforumašili :)))