Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. E, ta mi nije nešto, ne mislim na Skali, nego na ovu sa slike. Skali je baš lepa. :)
    E, kao žena ova mi je baš jako lepa. :)
    Ona, ne on.
    http://4.bp.blogspot.com/-s2BQ-TVo8KA/TnTTWubnpqI/AAAAAAAABIQ/CBMGYxupCNU/s1600/the-mummy-original.jpg

2. Čuj, "želje su jedno, a realnost drugo"...ma nemoj.
    Kako kome, kako kome. He he.

http://vukajlija.com/forum/teme/23402-fotografije-vukajlijasa?strana=24#post_2125483

3. Zašto je bio linkovan perović lololo? :D

4. Al sam se isprepado. E moja sadašnja devojka, ozbiljno, nema lepše.

5. I ja sam isto Perovića naletela, Kurde? o.O

Phahahahaha, jedan moj bivši je bio model, ali mi je opet bio onako... JA IMAM OČAJAN UKUS, očito! Voštani ♥

6. ahahhaha, kurdeeeee :D
    E stavio bih sliku sa fb njenu al mi glupo lolo.

7. Ja bogami nikako ne nalećem na Perovića, nego samo na Natnat... :-)

Neće vas ni link jbt...
    :-P

8. Sad i ja nalećem na natnat, prvo sam par puta na perovića, sve odem iks, pa opet, i opet perović :D

9. Neće vas ni link jbt...
    :-P

Sad si popravio, mora da si omašio, ajde da je Perović slika iznad ili ispod Natnat, pa da razumem, nego je išao bre dve slike iznad. :P Peroviću, Peroviću... :P

10. Jao, Kurde, to je lepo, tebi su se želje i realnost poklopile, da li je to slučajnost ili nešto treće, hm... :)

11. Sad i ja nalećem na natnat, prvo sam par puta na perovića, sve odem iks, pa opet, i opet perović :D

Ama nastavi ti sa Perovićem slobodno, nije to slučajno, ko zna šta je to...sudbina neka, ko zna? :-D

12. Perović da je tu sad bi se prepao. :D

13. Hahah, evo i Smorka isto. :D Subina nas na put šalje.

14. Ček bre.... Pa niste vi neko vreme bili Perović/Duče nalog? Ako mi sudba oba šalje, počeću da patim od šizofrenije! Perović, Duče... Sve je to isto, samo smo mi različiti i zato je Frodo morao da ponese prsten.

Sad sam malo razmislila o tome, i nekako mi je kripi da nas sudbina šalje... Kod Perovića. O.o Mada sada ide Natnat. Ne stani... Ipak Natnat. Kurde manijaku!

15. Oni su Golum, Smorka :)

16. Bili smo, kao ja sam bio 'Duče(perović)' a on 'Perović(Duče)', ima kod njega na profilu u prošlim nadimcima.
    Da nije bilo Froda, sad bismo mi pod Sarumanom bili.

17. AHAHHAHAHHAHAHHA! Bravo! Liče jedan na drugog dosta... :) Si čuo, Molderu, Golume? Perović je zli Golum, a ti si manje zli Golum. :9

VOŠTANI ZAUVEK U SRCU! Idem da ga gledam malo, i baš me briga što je bled kao vosak od šminke. :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.