- P
Dakle, ovde pišite u čemu ste sve dobri. (molim da izbegavate "U jebanju" kao odgovor) Ovde zaista pišite za šta ste talentovani, u čemu ste dobri, koje su vam sklonosti... Možda ukapirate da imate sa nekim zajednička interesovanja. :)

Све што се ради рукама. Одувек сам био вешт са шрафцигерима, бушилицама, клештима, тестерама итд. Требало је да будем неки мајстор. Све у стану од инсталација сам ја поставио, као и све полице, курцепалце и штатијазнам, сам поправљам кад се нешто сјебе итд. Још као клинац сам умео да поправљам једноставне електричне уређаје, без да ме је ико томе научио.
Такође, умем да намиришем превару, тј. човека кад лаже. Скоро непогрешиво. :)
За остале ствари сам углавном антиталентован.

Ja sam mislila da imam literarni talenat, a onda sam došla na ovaj sajt i shvatila da sam mala maca.
Talentovana sam za kuvanje. Umem lepo da kombinujem različite ukuse i pravim čudna jela. Jako lepo znam da ukrasim torte i kolače i trudim se da sve što skuvam bude ukusno , ali i lepo servirano.
Talentovana sam da šaram jaja za Vaskrs. To budu prava mala umetnička dela.
Mislim da mi polazi za rukom i uređenje enterijera. Uopšte, volim da spajam nespojivo i tako gradim neki stil.
- zp
Prevodjenje. Jer se jako trudim da zadrzim stil, ali da bude u duhu jezika. Iz nekih jezika sam dobijala i po dve ocene vise za kratak prevod ali stilski savrsen i precizan.
Talentovana sam za kuvanje. Umem lepo da kombinujem različite ukuse i pravim čudna jela. Jako lepo znam da ukrasim torte i kolače i trudim se da sve što skuvam bude ukusno , ali i lepo servirano.Eto i onda se uvrede kad im kažeš da mršću u kuhinju :)
Talentovan sam za matematiku zato sam i upisao pmf
Za klavir takođe al sam to batalio odavno bez nekog posebnog razloga- zp
Jelice, hoces postaviti neki recept pre Uskrsa? To bi bilo divno. Ja nisam talentovana za saranje jaja.
- zp
Kucas CITAT, pa kucas sta zelis, pa obrnuti citat velikim slovima. Evo sad cu pogledati za temu;)
I ja pravim crni bezkvasni, ali pisemo tamo;)