Pa i jagodina nije daleko od BGD-a.
Sakupite se vas trojica.
Karta 400 kinti Isplanirate dobro kako ćete do kog keša napravite putanju i uživancija za ceo jedan dan obiđete sve :)
Hahahah. Za Nokiu, android, iPhone ima KAMARA besplatnih aplikacija za GPS. Sve nokije uglavnom imaju onu default aplikaciju koja ide uz mob, i ona ne troši net, a može da se postavi 'target', i onda imaš strelicu koja pokazuje gde treba da ideš, koliko je daleko...ima mnogo drugih appova, nije da je samo Garmin zadužen za to.
Uzeo sam juče 3 kutijice za film (žena je bila više nego srećna što sam odneo ono, to njima ne treba :D) i možda ću da postavim u skorije vreme, mada mislim da bi bio dobar i neki Multi da se napravi.
EDIT: Pojavio se sajt geocaching.rs , izgleda kao da su ga neki Mađari pravili.
Hmm.. tek sam sad primetio ovu temu, ja sam krenuo sa White-om u geocaching, kad nam je Stefan na forumu gde blejimo pokazao šta je to, dosad sam stavio 2, a nasao jedan cache.
Smisljam te neke zagonetke sto bi mogao da napravim , ko sto je neko pomenuo... Verovatno cu napravim multikeš od nekoliko film canistera, a poslednji keš da bude nešto veći.
Onaj princ deluje zahtevno. Jedna od retkih zahtevnih na ovim prostorima. Objavili su Auto Put cache http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=9a8fede8-2b79-42e1-a608-5ecce2c860a9 , nadam se da će biti dobro posećena. A White, gde si stavio onu Danube, pola sata nam je trebalo da dođemo donde!! A za studentski park...mnooogo ljudi piša onde, i ipak sam tražio i nisam našao. Možda je ispala. Ja bih trebao da postavim multicache ovih dana.
1 White, gde si stavio onu Danube, pola sata nam je trebalo da dođemo donde!!
2 A za studentski park...mnooogo ljudi piša onde, i ipak sam tražio i nisam našao
1.Ispod spomenika u rupi
2.Moraš da skineš Odvaljeni deo zid iz unutrašnjosti ne da gledaš u ivice.
100-ti post! :D ^^
Ma znam, našli smo je, ali samo što nismo poginuli dok smo došli donde.
Ahaaa, pa dobro, ali po onom snegu i mraku nisam ni imao želju da tražim duže od minuta...
Zarazno jeste do bola...jedva čekam lepo vreme :) Čudo na ih ne postavljaju po drugim većim gradovima, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu :S
Pa jedino ako hoćeš da ideš 25 km severno, gde ima još neki cache:D
Pa i jagodina nije daleko od BGD-a.
Sakupite se vas trojica.
Karta 400 kinti Isplanirate dobro kako ćete do kog keša napravite putanju i uživancija za ceo jedan dan obiđete sve :)
Ima vremena za to, moramo prvo da se izvežbamo ovde :D
Ja planiram u skorije vreme da posejem nekoliko komada :D
Uf, samo pare da skupimo. :)
Јебо ту игру ако морам да планирам како да скупим 400 динара кеша... Шта ту има да се планира? Одем отмем од комше и ето! Гаме овер.
Ih bre sakupite oko 600-700 kinti
Povratna karta oko 400-500 i taman ostatak ostane da pregrizete nešto ili Grisine tokom puta.
Grisine za 12din. ololol
Hahahah. Za Nokiu, android, iPhone ima KAMARA besplatnih aplikacija za GPS. Sve nokije uglavnom imaju onu default aplikaciju koja ide uz mob, i ona ne troši net, a može da se postavi 'target', i onda imaš strelicu koja pokazuje gde treba da ideš, koliko je daleko...ima mnogo drugih appova, nije da je samo Garmin zadužen za to.
Uzeo sam juče 3 kutijice za film (žena je bila više nego srećna što sam odneo ono, to njima ne treba :D) i možda ću da postavim u skorije vreme, mada mislim da bi bio dobar i neki Multi da se napravi.
EDIT: Pojavio se sajt geocaching.rs , izgleda kao da su ga neki Mađari pravili.
Postavio sam magnetnu micro kutijicu pored autoputa, nadam se da će privući dosta posetilaca. :)
Daj link. Ili koordinate. :)
Nije još Objavljen Sačekaj dan dva ;)
Hmm.. tek sam sad primetio ovu temu, ja sam krenuo sa White-om u geocaching, kad nam je Stefan na forumu gde blejimo pokazao šta je to, dosad sam stavio 2, a nasao jedan cache.
Smisljam te neke zagonetke sto bi mogao da napravim , ko sto je neko pomenuo... Verovatno cu napravim multikeš od nekoliko film canistera, a poslednji keš da bude nešto veći.
Čekam da se Objavi "princ" Biće link sutra prekosutra čim ga Vrso objavi.
Tako da beograđani mogu da se upuste u avanturu :)
Bio u BG-u, pokupio 4 od 5, ultra izmoren, zadovoljan. :)
http://coord.info/GC2PMQ7
Izašao "Prince Of Serbia"
Ajde momci malo u prirodu :)
Danas Idem na neku Svadbu na Adi pa tako da ni Ada neće biti izostavljena :))
Onaj princ deluje zahtevno. Jedna od retkih zahtevnih na ovim prostorima. Objavili su Auto Put cache http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=9a8fede8-2b79-42e1-a608-5ecce2c860a9 , nadam se da će biti dobro posećena. A White, gde si stavio onu Danube, pola sata nam je trebalo da dođemo donde!! A za studentski park...mnooogo ljudi piša onde, i ipak sam tražio i nisam našao. Možda je ispala. Ja bih trebao da postavim multicache ovih dana.
1 White, gde si stavio onu Danube, pola sata nam je trebalo da dođemo donde!!
2 A za studentski park...mnooogo ljudi piša onde, i ipak sam tražio i nisam našao
1.Ispod spomenika u rupi
2.Moraš da skineš Odvaljeni deo zid iz unutrašnjosti ne da gledaš u ivice.
Ljudi, što je ovo zarazno.
100-ti post! :D ^^
Ma znam, našli smo je, ali samo što nismo poginuli dok smo došli donde.
Ahaaa, pa dobro, ali po onom snegu i mraku nisam ni imao želju da tražim duže od minuta...
Zarazno jeste do bola...jedva čekam lepo vreme :) Čudo na ih ne postavljaju po drugim većim gradovima, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu :S