Formula 1

1. dobro celt lagano samo shalimo se, svi volimo da se malo zakuva

perez je coker

y fazon izgubice 3 pozicije na startu zatim ce da vozi ko lud, i taman kad bude trebao da bude opet prvi bice lock up kasno kocenje i hes now on 7th position

2. propustih trku jbg, a vidim sa bilo zanimljivo do kraja. nema price, cim hamilton 15. odma trke dobre za gledanje.

al bez zajebavanja, hamilton je bukvalno personifikacija modernog plidu f1 snowflejkizma i dosadnih trka.
    treba malo pulsa, i trenutno ga ima, i to je lepo. drzte ga na sredini tabele, i bice sve kako treba.

3. naso neki snimak trke sa kraja, ladno koce obojica pre one drs rampe da budu iza :)

treba ukinu drs, sa novim bolidima je postao prefise efektivan nacin za prestizanje, nema odbrane, nije vise potreban. dovoljan je triger ovo sto se igraju ko ce bude iza.
    prosla trka slicno, lekler zajebo verstapena ko vola. sad mu nije dao.

https://www.youtube.com/watch?v=cD8O0YoWpqE
    ovo na 0:30. odma bi sazvao FIA i stavka, ukidaj ovo, ne treba vise ocigledno.

sto je odlicno, nisam bas ocekivao da ce ovako da radi nova aerodinamika, al radi brate.

4. treba ukinu drs, sa novim bolidima je postao prefise efektivan nacin za prestizanje, nema odbrane, nije vise potreban

Prvo na sta sam pomislio kada sam video i skontao celu filozofiju novih bolida jos prosle godine bilo je "e dobro nema vise drs-a" kad ono medjutim, drs povrsina veca nego prosle sezone ;(

Znaci ako su u eri Sene i Sumahera mogli da voze i da se preticu bez drs-a sto ne bi pogotovo mogli sad kada je nova aerodinamika ispravila sve mane bliskog pracenja u prethodnim erama.

Jedini logican razlog je sto i dalje drze drs i jos ga cine mocnijim je taj da na silu trke budu interesantnije, da bude vise preticanja. Npr bilo je tipa 5 preticanja izmedju Alonsa i Okona sve na istu foru, iz kruga u krug. Kad to spomenuh, thumbs up za Otmara koji je rekao "let them race".

Moram priznati malo mi nedostaje da cujem komunikaciju wolfa i hornera sa dirkecijom trke, no majki nooo

5. Ali Latifi koji deluje kao amater konstantno iz sezone u sezonu, opet izlece i izaziva safety car, dodje Albon sedne u isti bolid posle godinu dana pauze i bude bolji od njega u obe trke lagano. Nemac pojma.

6. Jedini logican razlog je sto i dalje drze drs i jos ga cine mocnijim je taj da na silu trke budu interesantnije, da bude vise preticanja. Npr bilo je tipa 5 preticanja izmedju Alonsa i Okona sve na istu foru, iz kruga u krug. Kad to spomenuh, thumbs up za Otmara koji je rekao "let them race".

al to mi na foru kao aj da ucinimo fudbal interesantnijim, da sklonimo golmana i povecamo gol na 30m sirine :)

obilazenje na pravcu je ono... ok ako nije u svakom krugu, i samo tu. izlapi inace, trkaju se ko ce bude drugi u krivini kako bi mogo na pravcu da rkne drs.

7. Da da, zato kazem na silu, vestacki. Videcemo, mozda i ukinu xD

8. DRKAM NA LEKLERA BUKV
    SVE TE GODINE PATNJE NESTAJU, SF PONOVO NA VRHU

9. Ja na njegovu djevojku preljepa je

10. https://twitter.com/Speedcaster/status/1508247492923736067

gunter car. poslusaj ceo deo gde prica.

inace gledam na jutub neki video lik upravo prica ovo, ima li smisla DRS, gledam top komentare ispod na foru, sta drs super, daje takticku notu (?!?!) preticanju, ovo super zabavno, daje trci nesto ekstra, napalio sam se kad sam ih video da koce itd.

ostace ovo, publika je debilska. najbukvalnije nemaju pojma sta oce.

reko ti, kao u fudbalu kad bi sklonio golmana i povecao golove a onda publika krenula da prica kako ne treba se vraca jer ce manje golova da se daje.

americke/azijske fore jebem ih glupe.

11. Jesam evo, ma legeda je, harizma 10/10

12. ubacuju las vegas gracku trku u kalendar od naredne god.

suska se nesto da oce da izbace spa.

ja bi izbacio jos i silverston, moncu i monako a dodao rijad, memfis i peking

13. samo da ima pravaca finih da se pretice drsom, gace da ti spadnu od uzbudjenja.

al da bude samo na delovima staze sto obelezeni onim kao chevronom kad predje da dobije boooost. i da pusti pojedenu bananu iza.

14. Gledaj sta su rekli sami vozaci haha

https://twitter.com/ESPNF1/status/1509493267985010697

Najjaca je Luisova reakcija na ovo "da svi imaju jednake motore" u fazonu we dont do that here :>

15. Ma boli me kurac neka se trkaju po batajnici ako im volja, al daj zajebi ovo izbacivanje legendarnih i zapravo zanimljivih staza da se ubace arapi i amerikanci ne razlikujes jednu stazu od druge sve neke pustare jebo im mater.

16. Stvarno kad pogledas sve krajnosti, od pustare do najurbanijih delova planete.

Ne verujem da ce da izbace spa btw, prvo traka se renovira uveliko a drugo bilo bi bedno zbog onog sranja prosle godine kada su ljudi platili kartu da se smrzavaju ceo dan i gledaju 2 kruga nicega iz sejfti kara. Trebalo bi svima obezbediti besplatan ulaz ove godine

17. haha Latifi ne moze da zavrsi kvalifikacije bez incidenta, bilo da je on kriv ili ne

Solidno je kostao Vilijams ove godine

18. sutra u 7 trka jbt...

gledam ove kvalifikacije i razmisljam se koji su australijanci carevi, kakva inovacija u dizajnu trke, totalno objektivno kaznjavaju one koji prekorace "trak limits", tako sto stavili pesak ili travu pored puta.

znam da je oduvek u formuli 1 stajao sudija pored trke da da 5s svakome ko sklizne sa staze, a vozaci oduvek vozili NaLimmIUtU iako taj limit ima jos 40m staze do zida, ali ovo je osvezavajuca inovacija.

moja je nada da meklaren nastavi ovim tempom sa zacelja prema vrhu. ocu vidim landa ili zamlacenog rikarda kako se bori za titulu.

19. *gledam snimak kvalifikacija :)

20. za norisa mi krivo jbt, potpise ugovor na 60god sa meklarenom i dobije losu formulu da gleda kako se trkaju ispred oni koji i nisu nesto posebno bolji od njega, ako ne i losiji.

jokic formule 1

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.