Formula 1

1. Slazem se, obojica pretalentovani ali osudjeni na strong midfield team.

Pre pocetka sezone sam rekao da bih voleo da osvoje Noris ili Sainz, ahha giga lol

Lekler ove godine za klasu bolji nema sta.

P.S svidza me se novi layout staze <3

2. meni se ne svidja sto stavili 4 drsa, u najavi niko nista nece da pokusava u krivini, sva preticanja ce biti na pravcima.
    al da, poboljsali stazu dosta.

3. Videh da su ukinuli bar 1 DRS zonu iz “bezbednosnih razloga”

4. Ako vozis iza nekog i nalazis se unutar 1 sekunde u odredjenim zonama na stazi mozes da ukljucis DRS tj da krilo na zadnjem delu bolida “otvoris” i time smanjis otpor vazduha.

Znaci krilo pre otvaranja drs stoji u pozi kao kad nekom oces da lupis samar a kad otvoris drs krilo stoji kao kad ciganka prosi, dakle dlanovi na gore

Za vise jednostavnih i slikovitih objasnjenja zapratite me na soc mrezama

5. U šta se F1 pretvorila
    Ideš za nekim manje od sekunde razmaka kad udjes na deo gde može spustiš spojler i obidjes ga a ovaj ne sme da pusti sto ga obilazis?

6. Što im ne podele džojstike i da sede u boksu i teraju na kamere

7. Današnjim vozacima daj Formulu što je Sena vozio tipa meni i Celtu daj ovu punu elektronike ako ne budemo prvi i drugi pljuni me
    Plus što bi pola njih izginuli ko vlasi na ringišpilu bez kontrole proklizavanja haha

8. Celta bih pustio da vozi sa spuštenim DRs celu trku ofc

9. E onda od ovih što prežive da posedamo svi u bolide sa sirovom snagom da vidimo od čega su satkani

10. Šta je Celte veoma si se usrao

11. Jesi vozio nekad bar karting? One malo jace sto mozes da iskliznes ako zapnes?

12. A šta misliš da l sam?

13. Vozio sam stari zavet novi zavet nostradamusa jefovine svedoke kule stražara

14. Odlicno. Jel si mozda bio u isto vreme na stazi sa nekom decom sto rade to stalno i trkaju se. I starijima?

15. Mislim kapiram da hiperbolises al fora je sto nastavljas…

Aj da kazemo da i bolje vozis od mene po stazi (sto je upitno jbg, to sto pretices po ibarskoj ne znaci da imas tehniku za voznju po stazi), ocigledno nisi imao priliku da te neko isprasi debelo i mislis da si neki profi vozac.

Ako jesi profi, onda ne vazi ovo, al ne bi reko

16. Jesi igrao bar simulacije voznje onlajn?

Ili ces da kazes sad kako to nema veze sa ril vorldon ti si vozac ocvrso u bitkama kakve su to gej igrice itditd

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.