Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nema nista jace od kartinga samo prekratko traje i ne mos skupis ljude za neko natjecanje
Celt seronja si počeo da budeš veliki
Gtd ili Stalkera ću da zovem da budemo tandem šta te jebem ja
Kaži necu ne smem više volim el trotinete i biciklu i jebi se Bohor
Celt sta ti je ovo nisi ti
Jaki ste mi na recima ko melkor.
Znam takve, kad krenu da ih prase pocnu prvo da se bune kako im dali slabiji karting, onda da su teski jer zive i jedu i piju i mangupi su pa zato isu sporije i na kraju da im nije dan, daj zajebi me sa ovim igrackama, da sednemo mi u pravo auto.
vrlo je bitno svako neosnovano kurcenje spustiti na zemlju kad ti se ucini da neko stvarno misli to sto prica, svet postaje bolje mesto
Lol Celte kako sam te uboo u slabu žicu izgleda haha al nenamerno veruj mi
Kao da te neko pita da igrate fudbala al ti neces jer imas fobiju od lopte jer su te kidali na trti kad si bio nackli haha
Nerealnih par postova imas ni sa cim izazvanih
To je jedino objasnjenje
Nemoj da se palis some vozio sam trke
Ti ces da spustis nekome kurcenje u sandalama belim carapama i tri cetveti dok vozis simulaciju jeli daj bre druze haha
Celte piša li ti krv na pičku ove nedelje to majmune
Ojjj lovačke ovde
samobanovaces se koliko si me pogodio u zicu
moras da razumes da mene boli kurac, bolje vozis od mene, ok kul.
samo ocu da ti kazem da najverovatnije i ako si bolji, tu smo negde kolko god se kurcio.
tj, nema teoretske sanse da bi bio brzi od mladjanih kadeta u bilo cemu, a kamoli protiv ovih sto voze ozbiljno.
ne verujem ti da si vozio trke
a ovo za simulaciju, i to ne kazem da sam ja, ali bi te odrao bilo koji bubuljicavi poluprofi sim streber i na stazi.
nemoj u mene da usmeravas svoju nesposobnost, ne pricam da sam ja bolji od tebe, kazem ti samo da i ti nemas pojma tako da ono sto pricas za f1 moze iskljucivo da se shvati kao najobicnije proseravanje, i ok je dok stoju tu.
Kelte vozis li sta od simulacija? Ja uglavnom Assetto Corsu i BeamNG drive, jebeno je poprilicno, ko nije probao moze da sere samo.
Iako imam solidan volan nije ni malo lako da se ovlada, treba desetine/stotine sati voznje
ma jok, vozim samo avione.
ne kurcim se ja ni za sta ovde, samo malo bohora prcam posto se on kurci. imam doduse dobrog drugara ovde sto vozio profi motore i posle nesto kao GTx klasu sto u grckoj sto u UK posle, pa ovo pricam onako iz njegovog iskustva i sto sam video kako izgleda to profi u odnosu na bohorovo kurcenje. plus sto mi kaze za simulacije sto cepa.
plus znam x ljudi sto radili u sauberu, pa i to.
drugim recima I see bullshit, iako nisam neki vozac sam.
Objasni mi pravila trke koju voziš čitav život i ja ću za dva meseca biti bolji od tebe.
Jesam ozb jbt
Vozio si trke?
Ja sam obican karting cepao vamo kod aerodroma, dobar trip, odlican zapravo ali traje prekratko
dobro, ok, izvini, onda nemam sta da trazim.
savet, kreni onda sa simulacijama iako ti se cini da je kao nja, sad si porodican covek, izduvas tu potrebu da ne izgubis glavu negde. jeste skupo da nabavis opremu, al za 1-2000€ imas iskustvo sto bi u autu mnogo vise potrosio.
sa dobrom opremom nema price, 95% je korelacija izmedju toga da dobro vozis ril lajf i simulaciju.
plus, onda mozes da nam virtuelno pokazes kako jebes voznju, ne samo na recima :)
za avione mogu da ti kazem da je tako. za voznju samo sto sam cuo. ali to je daleko od video igrica danas uz opremu sto mozes da kupis
A dobro ako poznaješ lika koji poznaje lika nema sta da pricam ja onda ovde haha
Simulacija je jebena za simulaciju u tom nekom svetu simulacija u to ti bas verujem da ne bih umeo da prodjem kroz cilj na pravo jer nikad nisam uzeo taj volan u tuke al teško da moze da se poredi sa tim kad ti kola od 250 plus konja omaknu desnim točkovima sa staze u levoj krivini koji je visi 15 cm od bankine pri brzini od 110 km tipa
Ne budu debil pls ni pod izgovorom da se sprdas u sta zelim da verujem da radis inace bi bio ozb debil sauberu