Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
https://www.youtube.com/watch?v=MN-3hXcWg1E
ovo je zabolelo
Mha hart mah sole
https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/281861294_1055129172025385_5856991420304140266_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_eui2=AeH-JSblSFtA0pcLV5y783B05wMwJ2VhwMfnAzAnZWHAx4ciADHEcoXiNTbRiYGNfWfC4mlSlb4Oq5UDmaR6QvH1&_nc_ohc=En3F6Ncnpr0AX_-33NN&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=00_AT_IGfu46dRiuxw4A59Ia9bz-GeeOoEepoml42WOFmGJ2w&oe=628D52E9
:D
ne kapiram?
Neki baja iz red bula presao u aston martin i gle cuda, posle nekog vremena, imamo copy paste aero resenja i zeleni red bul
FIA je rekla da je sve ok, ne postoji nista u pravilniku protiv toga da gledas sta radi konkurencija i da kopiras, ne smes jedini npr da pravis modele celog bolida ili delova i testiras ih u svojoj fabrici ali ovo valjda sme, tako sam razumeo komentatore
LEC MOLIM TE NEMOJ DA SJEBES
Sad ili nikad Charlzz
Ocekujem da Sainc ne bude previse agresivan na startu i da zadrzava ove ize dok Lekler pravi prednost, ako sad ne uzme home gp nece nikad
U da ocekuje se kisa :>
Rominja malo, opet ce otkazu trku.
Pada vise nego u spa prosle god jedno 100% sanse da nece da se trkaju posto je to sad tako
Lekler ako ne pobedi sad u monaku nikad nece :)
Bravo ferari bravo
sredina trke. niko nikog na stazi nije pretekao, a ovo moze da se kaze do sad da je najuzbudljivija trka sezone, pored jebenih pustara i parkinga.
ovo bre pre bile dosadne trke, na svakoj ovako
Ferari debili
al da, svaka cast ferariju, nije lako ovako da useres trku, bez ikakve spektakularnosti i kvarova, udjes normalno u boks, izadjes, sve normalno, iza si.
you had one job
Au al mi zao Leklera ;/
e vidi poceli da odbrojavaju vreme do kraja, ne krugove :)
Garantujem- da nije bilo Netfliksa, niko ne bi gledao ovo djubre.
Slazem se sa Zapom, samo ja znam jedno 4 ljudi koji su počeli da prate formulu nakon Netflixovog dokumentarca
Msm milion puta je zabavnije i zdravije gledati f1 nego vecinu basket i fudbal liga, i 99% teniskih turnira, ali ovo je travestija. Sport generalno, kao zabava i pracenje, u ogromnoj krizi. Za bavljenje uvek, licno je ovaj batica od 34 u zestokoj upali od plankinga