Formula 1

1. ovo je zabolelo

Mha hart mah sole

2. Neki baja iz red bula presao u aston martin i gle cuda, posle nekog vremena, imamo copy paste aero resenja i zeleni red bul

FIA je rekla da je sve ok, ne postoji nista u pravilniku protiv toga da gledas sta radi konkurencija i da kopiras, ne smes jedini npr da pravis modele celog bolida ili delova i testiras ih u svojoj fabrici ali ovo valjda sme, tako sam razumeo komentatore

3. LEC MOLIM TE NEMOJ DA SJEBES

4. Sad ili nikad Charlzz

Ocekujem da Sainc ne bude previse agresivan na startu i da zadrzava ove ize dok Lekler pravi prednost, ako sad ne uzme home gp nece nikad

5. U da ocekuje se kisa :>

6. Rominja malo, opet ce otkazu trku.

7. Pada vise nego u spa prosle god jedno 100% sanse da nece da se trkaju posto je to sad tako

8. Lekler ako ne pobedi sad u monaku nikad nece :)

9. sredina trke. niko nikog na stazi nije pretekao, a ovo moze da se kaze do sad da je najuzbudljivija trka sezone, pored jebenih pustara i parkinga.
    ovo bre pre bile dosadne trke, na svakoj ovako

10. al da, svaka cast ferariju, nije lako ovako da useres trku, bez ikakve spektakularnosti i kvarova, udjes normalno u boks, izadjes, sve normalno, iza si.

11. you had one job

Au al mi zao Leklera ;/

12. e vidi poceli da odbrojavaju vreme do kraja, ne krugove :)

13. Garantujem- da nije bilo Netfliksa, niko ne bi gledao ovo djubre.

14. Slazem se sa Zapom, samo ja znam jedno 4 ljudi koji su počeli da prate formulu nakon Netflixovog dokumentarca

15. Msm milion puta je zabavnije i zdravije gledati f1 nego vecinu basket i fudbal liga, i 99% teniskih turnira, ali ovo je travestija. Sport generalno, kao zabava i pracenje, u ogromnoj krizi. Za bavljenje uvek, licno je ovaj batica od 34 u zestokoj upali od plankinga

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.