Prijava

Mali predlog:
Da mod, pre nego što obriše definiciju nekog novog člana, mu lepo u komentaru objasni zašto mu briše, i da mu predlog za sledeće definicije, pa tek 5 minuta kasnije obriše definicju.

Ovako imamo gomilu slučaja da se neko registruje, napiše neki vic, ono mu bude izhejtovano i izbrisano, on se obeshrabi i napusti sajt....

Slazem se sa pirom, novi autor cak i vise puta ostavi istu definiciju, a ona biva obrisana nekoliko puta iz razlicitih razloga.

Podržavam predlog.

Pogotovo sad kad je navala autora zbog onog članka u "Politici". :)

Meni se desi da kuckam kometar, dobrih par minuta kako bih "edukovao" novog autora u njegovim mana i vrlinama (sve na finjaka, uveravam vas :D ) i taman kada kliknem pošalji, CAP, defka već izbrisana....

Jadan ti. Neko ti narušava trud. :D

Jes! Ivil Kapitalists!

To je i moja stara želja i ideja koji modovi ne prepoznaju uvek u pravoj meri, više im se sviđa da su članovi, ali već danas sam primetio intervenciju Čevua, koji je lepo linkovao poentu sajta... epilog Surovi je od mene za def o poenti sajta (ja neću da je linkujem) dobio plus...;)

He... već sad ima više definicija danas nego što je bilo juče. (a sad je 14:22) :)

I većina je brrrrrr........ :(

ja kad brišem, retko brišem definicije koje su tamo sa desne strane. Uvek pustim da prođu, pa ako ne pokupe dovoljno pozitivnih glasova (potrebno je da zbir bude nekih +15 po mom kriterijumu) obrišem je. Naravno, ne brišem sve sa skorom manjim od +15 već samo one na koje sam bacio oko ranije.

Uvek dam šansu.

a za promet mojne da se žalite, red bi bio neko sveže meso da dođe, smaraju sve isti ljudi, realno.

P.S.

Al' sam ažuran hahaha (tek sam sad video datum posta iznad mene)

Niš' ne brini, Surovi. Za malo pa nekropost. :)