mobilni telefoni

1. mada serem, realno placam ja uvek...

2. placa sama ako mi se ne svidja

jbt

3. Lol, android plastičan, nexus, ajfon itd
    Este čuli za Z2 dečki, ne?
    Otporan na vodu, udarce, prašinu...

4. a reko paninaro, realno serem, veci sam dzentlmen nego sto mislim da jesam :)

5. haha, bohore, imamo isti tel. aww.

6. Celte, nismo baš sigurni da jesi, ipak si ti dugo u jevropi

7. ma jesam, u evropi su generalno i kulturniji ljudi nego tamo (pogotovo nego li u crnoj gori), sto se tice svih ovih stvari.

8. Vidro to je najjači tel trenuto, mada je izašao i Z3 al ono, isti djavo malo samo skuplji.

9. pitaj Somija za taj z2 poyy

10. Brate šomi ima broj u nicku, si lud.

11. Hahaha broj u niku koja nubara

Realno jedino ja nisam nubara sa brojem u niku nego seljacina

12. Axaxa, krenu sam to da pišem al mi provrela voda, morao sam da zakuvam.

13. Svidja mi se kako razmisljas maleni bice otebe nesto

14. Biće jednom lepa sarana ako ništa drugo

15. Boli te kurac. Ja sam sestru zavestao fa me zamotaju u carsav i bace u savu da se ne trose i ne drame puno

16. u dinar si se pretvorio celte

17. ipak sam uzo ajfon 6, nije trenutno imao z2 u mts-u, ja cekao par dana, i kad sam video da ce moji da odustanu od te ideje da me pocaste, onda reko daj da uzmem ovo drugo.
    za sad sam odusevlje kakva je masina

18. Za par dana post
    "Savio mi vetar telefon
    via iOS "

Elem, hoću da kupim tablet pa reko' da pitam ovdje, kakav preporučujete?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.