mobilni telefoni

1. Селтиче, шта си ти ? Бог , па кад ти кажеш речено је јели ? Ти си најобичнија пичкица од метар и 20 кила коме бих поломио зубе као што сам до сад урадио многим таквима попут тебе .

2. Reći će neko da se svađamo, pa će nas reći miliciji i učiteljici.

3. Miloše, ti nijedne i sačekaj red.

4. Odličan trenutak da neko okači golu ribu na temu...

5. Znači androidara je govno.
    Uzeću microsof 535. kapiram da je kvalitetniji nego xperia e4, ako ništa bar zbog softwera

6. Bil Gejts lajkuje ovo lolo

7. ajde slepi nemoj skrušen biti srediću ti ja da sedneš pored andrije kad bude maci pozlilo od pečenih ušiju i repova da zasmejavate naciju jer tebi je mesto tamo

8. nosim ovo već dugo, stvarno bi kupio isti ovakav samo sa malo većim displejom. Ima wifi, gps, kamera solidna, traje 6+ godina. Zabagovao? nikad

http://www.letsgodigital.org/images/artikelen/109/nokia-n79.jpg

9. ajde slepi nemoj skrušen biti srediću ti ja da sedneš pored andrije kad bude maci pozlilo od pečenih ušiju i repova da zasmejavate naciju jer tebi je mesto tamo

Ok, kapiram da imaš 10 godina i neću se upuštati u dalju raspravu sa tobom. Nepoyy

10. puši kurac sanglasis idi tipkaj naočare za sunce

11. šta su frajle?

mora de je neko teško govno, zbuči mi poznato

12. e bravo stvarno nisam ogavnijih feministkinja video atipatične su ko marko živić

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.