mobilni telefoni

1. Tuljane, ne postoje provjerene firme; što udba ne provjeri, ja to ne bih nazvao provjerenom firmom :-) Hiljade ljudi je uzimalo flegšipe i prestižne fonove u svijetu i kod nas i opet se dešavalo da ih neko zajebe. A zabranjeno ubiti majmuna ako te prevari, nepravda, pa to ti je.

2. ozbiljno ili me zajebavas.ne razumem se u telefone

3. Flegšip je sredstvo za povećanje kurca.

4. У те нокије се неразумијем и сматрам их за говна. Јебига за 250 евра што и нису неке паре се може купити њексус или Г2 а ти телефони ће гарантовано радити 2-3 дине без лага. Ево већ скоро 2 године и телефон ради без грешке беуквално

5. Ozbiljno.
    Mlatoni oces da te isutiram ispred Gasiceve crkve na bagdali?!

6. Auuuu, šta ti je reko za crkvu.

7. Ne znam šta imate protiv povećanja kurca flegšip telefonima i besnim kolima. Taj neko ima mali kurac, flegšip telefon i besna kola, a ti imaš samo mali kurac

8. Onda slepi ne sudi ako neznas.
    Lumia 520 kara i posle godinu ipo dana, nije nimalo zalagovo, nikad ozb.

9. Imam flegship quratz i entry level fon :(

10. Pišem ovo levom rukom sa nokije 3100

11. Nabijem ja na kurac taj pederski termin flegšip za pederski telefon.

12. Neko je naljutio Kejna.

13. Oprosti kuplunže

14. Koje ložane na temi, nevera. Hoćeš sa flegšipom da radiš u fotošopu ili da renderuješ neki diplomski rad možda? Nisam ni mislio da hoćeš makar imao flegšip sa 8 jezgara, telefon ostaje telefon, računar i dalje jebe jer ima monitor od 22+ inča i grafiku koja usere svaki telefon. Kucaj poruke i lajkuj objave na fejsu, za to realno i služi. Pozdravio vas gospodin Lenovo lolo

15. Pozdravio vas gospodin Lenovo lolo

Eleče, đes ga sreo?

16. Bleji kod mene na stolu, jako fin dečko. Čak se i ne čuje, a kupljen jeftino. Uskoro možda dobije podršku u vidu ssd-a, da objavimo rat svemu što ima displej manji od 15,6 lolo

17. Eleče, tačno se vidi da si preprodavac olova za pecanje s desne obale Dunava

18. Pecanje je jako zamorno plus olovo je ekološki štetno, koristite čelik ili zlato, hvala.

19. Eleče, jel to kod tebe Lenovo laptop ili si prodao državnu tajnu, pa kupio Lenovo desktop?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.