mobilni telefoni

1. Celtic na Lenovu vibe z2 pro slab zvucnik slusalice ili spoljni zvucnik?

Murbi, zvučnik nije loš, ali je prosječan, a zvuk preko slušalica, pogotovo kad spojiš na zvučnike prebija koliko je kvlt, kao da nije isti telefon.

2. treba mi da bih instal neku aplikaciju rootovan android, ja nem pojma sta je root, sta ce mi se desiti sa fonom, da li je to dobro za fon, koji su rizici itd. ?

3. Armine, root i metalike su najveće zlo na ovom svijetu.

4. Murbi kolko bi ske odvojio za fon?

5. pa pomozte ljudi, da ne rutujem onda ?

6. Sale odakle znam, ove Lumie sto sam gledao kostaju nove 170-200e , neka bude da je budzet neogranicen, pricajte sta biste preporucili

7. Mojne murbi Lenovo si realan

8. За 120-140 јура узми полован хтц м7

за 250 јурона узмеш нов њексус 5 или ге двојку елђи. Ако ниси гадљив на половно исте можеш купити за 180-200 јурона са гаранцијама.
    У случају да волиш мање телефоне узми нов Сони зе 1 мини, који има исте карактеристике као ФЛЕГШИП ЗЕ ЈЕДАН, међутим има само мањи екран. Он ти кошта 270 нов и 200 полован.

За око 300 јурона мож да јуриш половне ноутове 3, галаксије с5, хтц м8, Сони Зедва.
    Такође можеш за 280 да узмеш нов Меизу МХ4, исто одљичан телефон. Што се тиче мањих телефона можеш да јуриш нов зе два мини, он је око 330 нов или да јуриш њега половног и половног ајфона 5с за 270-290е

Такође можеш узети и новог ајфона 5ц за 240-250 мада немам појма колико је то исплатљиво

9. murbi, od Windows-based telefona Lumia 640 XL ili Lumia 735. Od Android fonova, uzmi neki flegšip, isključivo onaj koji Tuljan predloži.

10. Jel ima neka razlika u cenama telefona kod razlicitih operatera?
    Ako bi uzeo recimo isto minuta i isto poruka kod oba.

11. поента је што немаш таквих пакета, што код сваког оператера имају по исти број минута порука и мегабајта

12. Jebo ga ti papet istrazi jbg.
    Odes po sajtovima, pregledas, uporedis i pici..

13. recite mi za root-ovanje pisam vam usta

14. Papete, uzmi koji se tebi sviđa, brt. Uzmi sebi vremena, razgledaj.
    P.S. Danas baterija na 22%

15. Koji mobilni da kupim?

16. S5 ima ocajnu bateriji, mada realno mmogo ga koristim. Ali je ultimate power saver zgodna opcija.

Iako je kao bauk od telefona i sad i kad je izasao, meni je gotivniji bio huawei honor.

Mada na jese uzimam q20, mnogo mejlova saljem sa moba, i hardverska tastatura je tu bez premca

17. Cao borko mozes li mi pomoci

18. borko mozes li mi preporuciti eksterni punjac, bas mi je slaba baterija na s5

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.