mobilni telefoni

1. Ja sam ozbiljan bio

2. Pseto, koliko para imaš na raspolaganju, i šta ti sve treba na fonu od opcija, daj da ti pomognemo?

3. Brate od opcija mi ne treba nista jer nista i ne koristim osim brauzera, vajbera, alarma i mejla ali ocu neki predrkani da bi se kurcio samo

4. Aj pederi nemoj ste sujetni kazite mi koji je za klasicno kurcenje

5. Oćeš nositi prsluk preko šulje posle? Moram znati tu info da bih ti preporučio

6. Псето погледај мој пост на прошлој страници. Туљан предлаже само флегшипе, тако да немаш грешке

Што се тиче батерија најбоље је да узмете Xiaomi Mi Power Bank, она баш флегшипује и најбоља је батерија на тржишту. Имају три верзије, од 8к, 10к и 16к милиапер часова. Од тога је та највећа ја мислим око 20 долара

7. Makarone za ovo nikad nisam cuo sto mu je plus i ako baterija traje stvarno 57 sati to mu je troplus

Minus je kako izgleda, ruzan mi nesto.

Posto je?

Edit: sta si dodao ovo za rusofile ne povezujem nikako

8. Boh naravno da ne. Ocu da se kurcim a ne pederisem

9. Tuljane koji je najbolji telefon trenutno al da nisu neke izdrkotine od 10 soma evra

10. Тренутни флегшипови су ти
    Галакси с6
    Галакси с6 еџ
    ХТЦ М9
    Сони з3+
    Меизу МХ4 про
    Ајфон 6 и 6+
    ЛГ Г4

Отприлике тренутно сви коштају око 450 евра нови, једино меизу кошта око 350

Чека се да изађе
    Сони з4
    Њексуса два комада
    Ноут 5
    Нови ајфони
    Нови меизу
    Нови 1+1

11. Ruski android telefon, buržujski, 600 eura košta hahah

12. tulajne pičko
    gde su ti huawei telefoni
    recimo mate 7 ili p8
    šukurac

13. Brate tuljane jesi svestan da je ovo sto si napisao za mene samo gomila slova? Ja sam se nadao da ce jedno 5-6 vas da se izjasni koji je najbolji fon pa kad vidim da su se trojica slozila kupim taj i cao

Aha makorone eto jos jednog plusa velikog. Ima jos nesto da ga odvaja od ostatka americko-japansko-finsko-korejskog plebsa?

14. Al oba su pet inca veliko to jebote kurac u dzep da mi stane

15. Coa Iphone 6plus onaj ako ćeš da se košuljašiš ako ćeš biti Gospodin Z2 ili Z3 pozdrav brate

16. Ako imas kinte, za tvoje potrebe i radi drkanja, ajfon 6 ili 6+ i to je to

17. Opa, dva glasa za ajfon tijanu... Jel ovo cudo stvarno ovoliko ogromno ko sto na slikama deluje? I posto je, jel skuplji od ovog ruskog?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.