A ne bi ajfon jer posle moram u savamalu da izlazim i da se druzim sa provironom ja sam kapirao da to ima neki koji je kao nekad 3310 pa kupis znas da je najbolji i cao
Da daš 600 evra za tel? Esi realan?
Ja sam jednom dao 800 i pogledaj me sad skoro, da sam sedi starac što bih dao sve na čemu mu zavide samo za taj dan da te moje oči vide
Pseto, sve preko 200 € je nepotrebno trošenje love. Bolje sačuvaj nešto love i idi u banju da te mažu blatom i masiraju ti vrat nježne ruke, sad ti je idealno vrijeme za to :-)
Al evo sad sam kazes isti kurac ja bas ocu da kupim nesto da nije isti kurac ko sve ostalo kapiras? Eno sto je er maks 2 medju patikama da to ovaj bude medju telefonima
Ok pokusao sam da saslusam ovog pakistanca ali ne ide. Moze li neko da mi kaze bilo kakvu prqkticnu stranu ovog drugog ekrana? koji inace uopste nisam ni primetio do sada hahahaha
Ajfon lepo izgleda al on je 800 jebiga ako sam lud ako dam 600za ovog rusa sta sam onda ako dam 800?
A motorolu necu nisam ni pandur ni spektor ne moze motorola i sa nama i sa njima
Sto kaze brt armin, LG G3, Nexus 5 (zajebi sto je motorola telefon kara jace nego ti), xperia z2, htc one m8, samsung uzni akose ne razumes u telefone.
Rus kad napravi...cale doneo iz moskve gedore kad sam se ja rodio vise puta sam se ja lomio nego one eno ih stoje ne pozajmljujemo ih nikome
Ahahahah kakva Kosovarstina >d
Opet te pitam, pseto, koliko si love spreman dati?
Ogroman je tel ali je fensi jbg a to platiti moraš
Kupi Njeksus Fljegšip i on izuva.
Ako uzmes Ajfon, velika je verovatnoća da ćeš početi da tražiš ljudima 70dinara da ti otvore vrata u vozu.
Pa ne znam odgovor seltik jer ne znam u kom su opsegu cene, evo ovih 6 glava koliko je ovaj rus npr
A ne bi ajfon jer posle moram u savamalu da izlazim i da se druzim sa provironom ja sam kapirao da to ima neki koji je kao nekad 3310 pa kupis znas da je najbolji i cao
Edit: sta je njeksus koji kurac?
Da daš 600 evra za tel? Esi realan?
Ja sam jednom dao 800 i pogledaj me sad skoro, da sam sedi starac što bih dao sve na čemu mu zavide samo za taj dan da te moje oči vide
Pseto, sve preko 200 € je nepotrebno trošenje love. Bolje sačuvaj nešto love i idi u banju da te mažu blatom i masiraju ti vrat nježne ruke, sad ti je idealno vrijeme za to :-)
Najblolji telefon je onaj telefon koji ja imam :)
Jeptese,
pusa :*
Pa duvaj ga neso lepo sam pitao da mi preporucite nesto vi mi oreporucite od 600 ja kazem ok eto toliko i posle ja mentol
Ne mogu u banju idem na more sdjecom sad
Ocete vi da mi preporucite nesto ili da me jebete? posto je ajfon taj?
Dajte neki telefon da je vrlo jeftin a da je najbolji.
ako se ne zajebavas neki od ovih lepo ti rece tuljan, e sad kolko imas kinte uzmes jaci ili malo jaci
Samsun S5 ili S6
Sony Z2 ili Z3
LG G3 ili G4
HTC M8 ili M9
ili nexus neki 5 npr. ma sve ti je isti kurac
Ne zajebavam se armine
Al evo sad sam kazes isti kurac ja bas ocu da kupim nesto da nije isti kurac ko sve ostalo kapiras? Eno sto je er maks 2 medju patikama da to ovaj bude medju telefonima
https://www.youtube.com/watch?v=ONlogtkYe2Q
ovo ima 2 ekrana, dakle razlikuje se od svih ostalih.
a ova 2 su najbolje sto su epl i gugl za sad napravili
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/4514/Motorola/Nexus-6-32GB
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/4457/Apple/iPhone-6-Plus-128GB
Ok pokusao sam da saslusam ovog pakistanca ali ne ide. Moze li neko da mi kaze bilo kakvu prqkticnu stranu ovog drugog ekrana? koji inace uopste nisam ni primetio do sada hahahaha
Ajfon lepo izgleda al on je 800 jebiga ako sam lud ako dam 600za ovog rusa sta sam onda ako dam 800?
A motorolu necu nisam ni pandur ni spektor ne moze motorola i sa nama i sa njima
Sto kaze brt armin, LG G3, Nexus 5 (zajebi sto je motorola telefon kara jace nego ti), xperia z2, htc one m8, samsung uzni akose ne razumes u telefone.
Inace ako uzmes ajfon nece ti se dici vise.
Da znas.
nexus 5 je Lg sale