Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Z2 jbg ima tragač
љољољољољо
селтиче све са слике ваља, слика јебе баш
ALPINA POGOTOVO
Jel koristio neko aplikaciju Teren ?
јел си ти бази?
OPET
hahahahah dok se vozish basom. e i ja imam taj, neko sam zhiveo u zabludi da je 735, i imam drugi porblem. kad ga stavim na punjenje nmg da kucam poruke
ili kad krenem da kucam poruka izgelda ovako
''ajdeeeee dddddooddddddddddddji do . M M M M M M .
Menne"
http://m.gsmarena.com/alleged_images_and_specs_of_meizu_mx5_pro_plus_make_the_rounds-news-13575.php
Биће ово суров флегшип и имаће фину цену
А што се тије лумије, неам појма дочега је то
Panćera, meni tako baguje tač skrin kad je spojen na komp, sve kuca po nekoliko puta i mnogo je osetljiv, ali kad je samo na punjaču onda je ok.
kolko je polovna petica es u srbiji ??
Tuljane, u tom meizu mx5 čuči Samsungov Exynos 7420 procesor. On je ubačen u Note 5 i čine ga jedan quad od 1.5 GHz i još jedan quad od 2.1 GHz. Dakle, brzina je mrnjauuuuu.
Šeko, ne znam kako je u ostatku Republike Radovanije, u Banja Luci je polovan 5s 400-600 KM, tj. 200-300€. Sve zavisi, koliko ko žuri da proda i koliko je očuvan telefon.
pisete gluposti
Gluposti su samo s mesom, Papete. Šta smo ti sada skrivili?
Sale snajperista i ostali info treba mi
Koliko košta Galaksi 4 u dobrom stanu polovan i koliko košta ekran da mu se zameni?
200-250 je odje u cg, mada ima i jeftinije al se ja ne bih zajebavao
S4 polovan oko 250, nov (u oglasima) oko 260-280€ mada uvek neko moze da uvali kinesku kopiju ne mozes da znas.
Око двеста јура је у србији, и то двеста у фул стању скоро без огреботина (ма колило то било могуће због сумсунгове лајсне)
Селтик овај меизу мх5 про ће јебати јако, чак ни његов млађи брст мх5 није лош - кошта око 330.
Толико добро ради овај нексус да ме је више сморио, мораћу да узмем нешто ускоро. А најцрње је што ми се буквално ништа не свиђа да би га узео на кеца, осим можда м7 :)
Brt nisam daun da mi uvale kineski kopiju da ne znam i ne primetim.
Iz Nemačke je telefon sa mreže nema tu problema. Koliko ekran košta da se zameni?
Najbolje da kupis ekran i sam ugradis nije tesko ako se i malo razumes u tehniku, jer u servisu uzimaju 500-1000 za ruke, a cesto gledaju na yt kako se to radi ( znam iz iskustva)
Ekran braćo koliko ekran nov košta?
Snajperista????