mobilni telefoni

1. Ma može da se sredi, samo u nekom dobrom servisu. To ti je za ubuduće da se ne igraš sa tim stvarima. Ja sam radio apdejtovanje na mojoj nokiji 6300 i prošlo je bez problema.

2. Eto Mario čovek prodaje fon, tebi je crkao mislim da je sve jasno.

3. ma bre pazi foru..
    nije moj nego kevin.
    jes da sam i svoj sjebo(njega sam fizicki ubio,sav je u raspadu) ali meni ne treba
    a znaci najgore mi je sto sam kevi sjebao,kenjala mi je 103 dana za to,plus neka gratis kenjanja.
    I sad se nameracila da kupuje neka govna iz telenora ono za 1 dinar.
    Ja joj naveo 'iljadu razloga zasto to ne bi trebala da uradi ali ona i dalje tera negde
    -----
    a inace brate de da bacim onako cudo..kad sam kupio bio je brate skoro 200 €
    ajde da sam ga nesto sjebao fizicki ali ovo je samo softver i mislim da moze da se popravi.
    Aj sad kako mu oni iz fabrike Sony Ericssona ubace?

4. Nabacih novu nokijicu, al' nema smajlije. Probah na OVI store-u, jok! Može li neko da me uputi gde ima da se skine?...
    hvala lepo

5. Nema to valjda. A i koj' će ti kurac? :)

6. Treba mi da se dopisujem sa devojkom, of kors:)))))

7. Ti napišeš dve tačke i zagradu. lolol
    Ako ona ima smajlije u telefonu, prikazaće joj se ovako nekako http://www.helenamace.com/modules/Smileys/themes/msn/msn_smiley.png

8. Lako bih za jedan, ali ko će naučiti deset-petnaest opcija (smeh, namigivanje... lizanje:))))

9. E jebiga onda ako ne znaš osnovne.
    :) :( :P ;) :O :D
    itd.

10. hahahah lizanje..
    a ti bi ness tipa (|) c(:
    a?
    mislim da na nokiji nema smajlija
    kolko se ja secam.
    e sad mozda su uveli nesto novo.
    A sto ti je reko eddie ako ona nema smajlije mozes ti da imas svemirske njoj ce izlaziti samo znakovi.

11. Kupujem novi mobilni, i ne mogu da odlučim između:
    Nokia E7, Sony Ericsson XPERIA X10, Samsung I9000 Galaxy S 16GB, Samsung Google Nexus S.
    Koji biste vi uzeli, i zašto? :)

12. Kao prvo:
    ODAKLE TI BRE TOL'KE PARE!?

A drugo, Xperia je extra, ali Galaxy S rastura. Neki od ta 2, zavisi kakav ti se model više sviđa. Ali ja bih išao na GS.

13. Hahah. Nakupilo se. :)

Hvala na pomoći.
    A ne znaš kakav je E7?

14. http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=2730&b=2342&c=2731 Ево па гледај. Ја бих узео Е седмицу.

15. Ne znam. Ova 2 sam kosristio, pa znam da su extra.

16. http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=2730&b=2342&c=2731 Ево па гледај. Ја бих узео Е седмицу.

Pa to sam i gledao. :)
    I ne mogu da odlučim...
    Slobodno preporučite još neki bolji.

17. E i ja bih uzeo E7, po meni jebe keve ovim drugim, mada ja više volim SE, ali nema veze, ovo je bolje...
    A i koji će ti kurac ovakvi telefoni, 'leba ti? Što jednostavnije, to je bolje, ovi ostali kurci su totalno nepotrebni :D

18. Ја сам користио сва три, то јест сва четири, то ми је једини извор зараде тренутно, мада зајеби Нексус, није ни за шта. Е седмица ми се посебно свиђа због карактеристика и некох ствари које ова остала три немају.

19. A i koji će ti kurac ovakvi telefoni, 'leba ti? Što jednostavnije, to je bolje, ovi ostali kurci su totalno nepotrebni :D

Potrebni su bre. :))

Е седмица ми се посебно свиђа због карактеристика и некох ствари које ова остала три немају.

Pa verovatnu ću nju.
    'Aj' jedno glupo pitanje:
    je l' ima onaj FM transmitter kao n97?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.