Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ima dobra aplikacija, zove se TubeCast.
http://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-K3-Note-K50-T5-Mobile-Phone-MTK6752-Octa-Core-5-5-1920x1080P-Android-5/32423482333.html?spm=2114.01010108.0.840.UYQxf2
јебисте узели ово?
Lenovo govno.
Na papiru uzgleda odlicno, jos sa tom cenom. Mada dosta se njih zali na neke bagove i nedostatke....
мислим да купим и продам некој будали за 300 евра
брт види понуду за те паре од меизуа и од ксаомија, они јебу леновго јако
хаха имају прекинеска имена, не уливају ми поверење
+1
Hahhah marko bratski ti kaem glup si ako gledas ime.
Meizu ima jedan od najacih telefona..
Bač, nemoj taj telefon, ima nekih problema sa wifijem. Ovaj je bolji:
http://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-Vibe-Shot-Z90-7-Phone-4G-LTE-2-5GHz-Android-4-4-6-0/32357942505.html?ws_ab_test=201407_5,201444_5,201409_1
Lenovo govno.
Sony jebe, Z2 tačnije
Bohore, kad nabaviš neki drugi telefon, i on će jebati, jel tako? A Z2 ćeš zaboraviti, a on će biti tuyan....
прескупо је ово
али јако леп телефон
Ma znam da je preskupo,Bač, jer svijet ne diktira cijene prema našoj kupovnoj moći, inače bi svaki koštao 30€ :-)
лазићу јеси пазарио комп? озб ти кажем да погледаш меизуа и ксаомија, јебу љуто
нисам, штекам за школарину злу нетребало
Preporucite mi telefon do 200e!
Evo, odmah ćemo naći, Armine, samo dok Tuljan nađe neki flegšip, Bohor Sony a ja neki Lenovo ;-)
EDIT: Oš nov ili polovan?