mobilni telefoni

1. Najbolji telefon do 200e ? Samo da kažem da se uopšte ne ložim na telefone, dovoljno mi je da mogu da zovem i da šaljem poruke, znači whatsup, viber i to je to, ništa mi ne treba više. Samo mi nemojte predlagati neke prebedne marke, samo kvlt.

I koliko mogu da uzmem za Sony Xperiu e, dve godine stara, 30-40e, a ?

2. tja jarane bolje izvedi neku curicu za tu lovu, nego sto drndas po tim ekranima ;)

3. Ma brate, ne bih ja ni menjao ovaj trenutni, ali preterano počeo da mi ide na kurac, sranjština od telefona, trpeo sam ga dugo.

4. sta rade ljudi u srbiji pa mogu da priuste takve telefone? ja kad platim komunalije i osnovne namirnice jedva mi ostane par hiljada i to dajem za lek, mali mi ima astmu i ne mogu a da ne kazem da se iznerviram kad vidim da neko tako baca novac, verovatno neki mamini i tatini sinovu, jer da su sami zaradili te pare ne bi ih tako olako davali, ali svakome svoje svi cemo mi pod zemlju pozz

5. Jedi mi bre govna.

6. I koliko mogu da uzmem za Sony Xperiu e, dve godine stara, 30-40e, a ?

Ma brate, ne bih ja ni menjao ovaj trenutni, ali preterano počeo da mi ide na kurac, sranjština od telefona, trpeo sam ga dugo

7. даћу ти 5е

8. hehe humor
    nervirate me, idem da guglam "najbolji telefon do 200e" i da gledam tutorijale.

9. добро, после ће бити 4 ипо евра

10. ja sam uvatio onu prvu dojavu hrvati sto je nikolas dao i uzeo g3, sad me dere mts nemam leba da jedem al me boli kurac hah
    uvek me pogode komentari kao ovaj gore :(

11. Shomy brt moj

http://www.telekoplus.com/mobilni-telefoni/sony/xperia-z/ 200e
    Veruj bratu svome (kad ti srce slome kada potoneš do dna xexe) telefoncina za te pare kida i jebe..
    Vise je malo od onoga za sta trazis, ali bar mozes da se slikas spickama sa finom kamerom i fino ce da ti rade aplikacije..

12. hahah brt, ovo necu iz principa, bohor ima z2 a ja da imam z1, pa tacno da se roknem odmah.

13. и сале има з2 оће да те зајебава после

14. los izbor sale.. tako daje priliku bokseru da direktno pisa na njega jer se vrlo lako zakljucuje da je z2>z

15. Uzmi polovan HTC M7 ili Galaxy Note N7000, ne troši pare na nov, pošto si već rekao da nećeš neke napucane opcije. Xperia E košta oko 40 €, dobro si predvidio. Ponavljam, ako ti ne treba bog zna šta, ne troši lovu.

16. dok isklikcem na virtuelnoj tastaturi jbg

17. селтиче не јеби ми посао

шоми задња понуда 4е?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.