Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
pa to ima i Huawei, a i LG
klasični basic mode, samo osnovno
najlepši telefon bukvalno ikad:
http://www.lenovo.com/images/products/smartphones/vibe-x/images/lenovo-smartphone-vibe-x-front-back.png
kupila ga u novembru prošle godine, nakon što mi je trebalo šest meseci da ožalim svoj izgubljeni alcatel idol. bio je flegšip lenovov, ali je razočarao kao na nekim poljima i onda mu pala cena i ja ga uzela za 19 hiljada. najviše mu chipset zameraju što je neki šlj mediatekov, a nije snapdragon 4581 ali ne izvaljuje se to u radu ako ga ne drkaš previše nego damski kao ja. mnogo kul i crispy ekran i obe kamere, posebno prednja za selfije odlična. uz to je elegantan i tanak veoma nemam lošu reč
дебела си ако се не варам?
ne varaš se
па шта ће ти камера за селфи?
nemoj okrutan biti :(
Uh..
Vibe X S960, nebitna, a? Nastavi s njim damski, obraćaj mu se ljubaznim tonom i trajaće još dugo. I pazi ga, ide zima.
и немој да га поједеш хахахахахаха каква фора хахахахаха јер си дебела капираш хахахахах е јесам шаљивџија
jeste :3 čuvam ga skroz, nemam naviku da ispuštam i skrcam tehniku i to, micikast je maksimalno. otkako sam ga kupila sve hoću da mu kupim i foliju preko ekrana ali mrzi me, nema mnogo ogrebotina, ima jednu koja se teško izvali baš
Ima insta beuty app?
Sve sam čuo al da u kvalifikaciji telefona neko upotrijebi riječ MICIKAST e jebiga
Nikad neću razumeti fasciniranost mobilnim telefonima...
ћао мала лепаси
vrlo je micikast ima cakanu masku hear me roar lanistersku ovu gore desno poručila jevtino preko aliexpressa
http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB11V0hHVXXXXcbXXXXq6xXFXXX9/Hot-TV-Game-of-Thrones-Phone-Case-For-iPhone-4-4S-5-5S-House-Stark-Tully.jpg
E, ako je micikast, onda će se telefon ili gazdarica brzo pokvariti.
Puno sreće u kvarenju!
lanisteri su picke sem tajriona i jaimea
Ima li neko lunatik masku za ajfon ili samsung? Iskustva?
Imam ja za Iphone 6+, platio oko 35 $, odlicna je
samo špigen samo neuništivost