mobilni telefoni

1. Od svih glupih ljudi samo se Bosanci toga ne stide.

2. Ne radi nijedan mrtvi root jebem ti

3. Sredi preko kompa ko covek jbt

4. Od svih glupih ljudi samo se Bosanci toga ne stide.

Nisam ja kriv što tebi uvaljuju refurbished govna u VIP-u koje se kvare instalacijom Vibera, brate, ako si ti dovoljno glup da ti uvale ta govna ne znači da su svi glupi naokolo. Da ti se pokvario oriđiđi nov telefon kršteno bi platio servis a i sam si svjestan te činjenice :)

5. Jebem vas u raspravu, niste se ni potukli!!!!

6. Ne smije, pizda vojvođanska

7. A zna dobro, da nije bilo naseljavanja izBosne, ne bi bilo ni Vojvođana!

8. Nisam iz Vojvodine pozz

9. Pa preseli se, deky, da te kritikujemo, da plakyš ;-)

10. Da li je neko imao iskustva sa iznenadnim prestankom rada WiFi i Bluetootha na telefonu. Piše "Turning on", ali na tome i ostane. Radio sam hard restart, mijenjao sam romove, probao preko safe moda, uvijek isto. Možda da ga otvorim, pa fiksiram veze? Otvoriću ga, pa ću provjeriti konektore.
    Evo ovako:
    http://www.thinkoholic.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/05/nexus-5-stuck-turning-wifi-on.jpg

11. drugarica je imala isti problem, isto na Alkatelu
    odnela u vip da joj srede
    ako imaš garanciju, što bi se zamlaćivao

12. dok ti je rutovan odradi komplet wipe keša pa probaj naći neki rom sa krštenim drajverima, ili reaktiviraj drajver iz inžinjerskog moda. Ne znam kako je u sistemu mapiran Alkatelov wifi, to je na LG-u meni bio problem kada sam imao Cyanogen pa sam morao pisati novi .ini fajl i ubaciti ga da glumi faktor stabilnosti.

13. I meni je LG, ne znam kako Sn zaključi da je Alcatel :D
    Isto Cm me zajebo, koristio 10-ak dana ok, i ovo se desilo. Probao nazad na stock, na druge romove, džaba. E to sa .ini nisam probao. Sad ću to vidjeti

14. Unkown ssid
    da ne moram one mac adrese i ono podešavati? :S

15. IPP adresa, Wi-Fi MAC adresa i Bluetooth adresu su mi unavailable. To je valjda problem, sve mu jebem

16. glupi androjid, ni na wifi se ne mozes nakaciti

17. Ma vidio kod ove alcatel pa sjebao se

U .ini podešavanjima imaš detaljno kako on aktivira modem itd.

U Cgm se ponekad zajebe pa ne baci kako treba parametre. Tipa delay, timeout i još neke fensi stvari za koje nikad čuo nisam tako da ne znam kako se zovu ni sad :D
    Sa telefona sam pa mi je konekcija u kurcu da ti tražim na forumu njegovom gde je zapelo. Elem, da se to riješiti, pogledaj na xda forumu, masu je toga.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.