mobilni telefoni

1. обичан њексус идаље бруталан је, али ипак 6п јебе јако

сент виа ЛГ Нексус 5

2. http://vukajlija.com/forum/teme/19261-mobilni-telefoni?strana=231#post_3344746

Dal si realan da stavljas Lumiu u isti kos sa ovim nubarskim telefonima ?
    Nelol klasican brt.

3. ŠTA JE TO NEXUS, ZAČIN NEKI? ZAJEBAVATE LI ME

4. hahahah a stvarno zvuči ko vegeta neka

5. realno lumie pomijarski jeftini telefoni

6. daj neka banuje neko daunovca

7. jugo ne ide dugo

aleko neće daleko

nubira se retko bira

ko umije, ne kupuje lumije

ako je u rimi, to znači da je istina

8. radi brze i od kineza za te pare al smrdi na plastiku vise od od kineske igracke. lumia best buy

9. Rešio ciga da oženi najstarijeg sina. Napravio mu svadbu, tri dana lumpovali. Sreće ga sutradan poznanik:
    - De si cigo, šta ima?
    -Oženio sam najstarijeg sina. Znaš kakvu snajku doveo... Jebe najstariji, jebe ovaj srednji, jebe i mlađi, jebem ja. A znaš onog najmanjeg i on jebe.
    Prošlo neko vreme, ciga oženio srednjeg sina. Bila svadba, muzika... Sutradan opet naleteo na poznanika:
    -Al si nešto veseo, mora da ti sve ide od ruke.
    -Ma oženio sam i srednjeg sina. Jel znaš kakvu snajku doveo. Zgodna, lepa... Jebe onaj najstariji, jebe ovaj srednji, jebe mlađi, jebem ja. A znaš onog maleckog... i on jebe
    Posle par meseci ciga oženio i mlađeg sina. I opet naiđe na onog poznanika:
    -Kod tebe cigo sve ko po loju. Vidim ne skidaš osmeh s lica.
    -Ma oženi i onog mlađeg. Znaš kakvu snajku doveo... Sise, dupe, ma ko lutka. Jebe onaj najstariji, jebe onaj srednji, jebe mlađi, jebem ja. A znaš onog maleckog...jebe i on.
    Prošlo neko vreme i ciga udaje ćerku. Napravio svadbu, ko u filmu. Sutradan izašo na ulicu i plače. Nailazi poznanik, pa ga upita:
    -Au cigo, pa šta bi?
    -Ma ćuti, udao sam ćerku. Jel znaš kakvog zeta dovela. Dva sa dva, ko šifonjer... Jebao onog najstarijeg, jebao srednjeg, jebao mlađeg, i mene izjebao. A znaš onog maleckog... Umreo

10. Лумија баш има задовољне кориснике, то ми се свиђа. Е, сад, опростите ми што сам нуб, али морам да питам има ли за Лумију, тј. за Виндовс, ових популарних апликација као што су лајвскор, адоб ридер, б92? Оћу да читам Ћилмове коментаре и кад нисам при компу.

А што се тиче Ејсера, је л' ико овде имао Ејсер? Имате ли пријатеља који зна лика који има Ејсер? Јесте видели у Максију човека како се јавља на свој Ејсер телефон?

11. Sećam se ko juče da je bilo kad mi je drugar pričao ovaj vic, bili smo osmi razred, al on je košarkaš bio, glomazan, i starije je delovao od nas, što mu je omogućilo da ovaj vic s takvim žarom ispriča da sam se ja rasplinuo tokom razrade, a zatim i upiškio malo od smeha, mahao je ručerdama sve vreme, uz dikciju voditelja B92 i stisnutu vilicu, kao da grize kanap, a vic je završio sa: a znaš onog najmanjeg?? E ON JE CRKO

taj drugar sad radi kao aktuar(matematičar/ekonomista) u Sjedinjenim državama

12. Solidna informacija Rađ.

13. Стеване, ево сад могу да ти пишем редом рецензију неку за лумиу 535, онако лаички из мог угла, након 20-ак дана коришћења.

Прво, хардвер. Одличан телефон. Горила глас 3 чини ми се има, мени је у ових 20 дана већ 10-ак пута љоснуо о бетончину, паркет, плочице са висине џепа, дакле неких метар - метар и по, и ништа, ни огреботина. Одличан по том питању, што ми се јако свиђа, јер их не третирам оно да му титрам јајца са футролицом и то, смара ме. Процесор коректан, не за неке баханалије, али за нормално коришћење ради посао беспрекорно. Екран од 5 инча је таман горња граница колико би телефон требао да има, јер је све преко тога гломазно, првенствено јер не можеш да га користиш једном руком.

У теленору (не знам за мтс, претпостављам да је исто) уз телефон иде само пуњач, и то не онај који има усб кабл уз себе, него обичан, дакле ништа слушалице, ништа усб. Али ако си већ имао неки смартфон, онда није фрка, све је унификовано к'о што знаш, паше с било ког телефона.

Унутра... Систем је добар. И ту је тачка. Јесте дечији, нема ту шта, па може и ћале твој да га користи. Имаш почетни екран с иконицама које уређујеш како ти воља, и здесна апликације, и то је све. Практично врло, немам неких замерки.
    Добро тера за сад, нема багова неких, бржи од андроида (у тој класи) дефинитивно. Батерија солидна, јебига мени не гура дуже од дана, али га ркћем поштено. Камера за тих 5мп колико иде је коректна, и ништа сем тога, јебига.

Главне замерке су ми недостатак лед диоде за обавештења, то што не постоји предвиђање кад куцаш по тастатури (фазон укуцаш 063 65 и он ти избаци све бројеве које имаш с тим цифрама, као на андроиду), али то и није нека мана, нешто лошија усклађеност појединих апликација (нпр. нотификације на виберу умеју да касне понекад).

Даље, апликације. Генерално не заостаје за андроидом. Имаш то што тражиш, б92 апликацију, адобе ридер, е сад, флешскор нема, али има софаскор који је скроз коректан. Уз њега као претраживач иде ИЕ, који не бих препоручио, као ни оперу која постоји на продавници, мени не одговара, али користим УЦ претраживач који је бољи од хрома по мени.
    Нема у продавници свифтки тастатуре (барем ја нисам нашао) још увек, па мораш да се јебенишеш с фабричком која је нешто ситнија, али привикнеш се.
    Као што сам поменуо, вибер је нешто лошије усклађен с телефоном, скајп је одличан, мада видим да неки људи имају замерке, мени шљака како треба.

Мајкрософт офис је ту, апликација уан драјв исто са 30гб простора, па је корисно јако и лако за коришћење.

Уз њега иду и "хере" мапе, мада је то сад доступно и на андроиду, одлична ствар. И има одличну фудбалску игру, менаџер-симулатор, дрим сокер, пребија!

Е сад, у неким стварима и заостаје, да те не лажем, нарочито при подешавањима телефона, али занемарљиво је. И иде сијасет неких беспотребних апликација уз њега, али за разлику од андроида, све побришеш без проблема.

Све у свему, за ту беду од пара (имајући у виду како се други крећу) је и више него добар, нема шта, може за три а може и јако до самог краја.
    Ја већ планирам да га дам сестри, а себи да узмем лумиу 640 (не хл, обичну), али то је из других разлога, не зато што не ваља, лол.
    Не знам, можда сам нешта и изоставио, ал' у суштини то је.

14. Слепи Туљан

плус је линковала црњу што најбоље ради ривјуове #лајк

Ne ložim se inače na crnce (osim možda na Dvajta Hauarda) ali sa Markizom bih se mazila dugo, predivan je i pedantan i preharizmatičan :dd jedino što me nervira kod njega je što je u snimcima uvek vidljiva ona kockasta umetnost koju fura od nekog umetnika koja je sranje i ne odgovara mojim senzibilitetima, na ovo mislim

http://i.ytimg.com/vi/Ij9njxJUyUQ/maxresdefault.jpg

Pročitala bih ovaj rivju o lumiji, ali me nešta mrzi, lumije preantipatične su i vindovs mi nekako prejednostavno deluje kao da je pravljen za zaostale u razvoju ili decu predškolskog uzrasta

15. Ko još ne voli veliki kurac XD

16. Хвала, Цоа. Мислим да сте ме убедили. Једино што имам могућност да склопим уговор без узимања новог телефона, то је 900 динара мање месечно, што значи да бих могао да потражим неки телефон од 20 хиљада на рате. Али не верујем да могу за те паре добити неки много бољи.

17. чим се црњо бави техником а не крађом и јеђењем у кфц сигурно малецни курац има

18. Стец брт, узми лумиу нећеш се покајати, не слушај ове нубаре. Какви курчеви андроиди и јабуке загрижене. Да ваља била би цела, не загрижена. У мајкрософту је моћ, Бил Гејц брт, само једноставност, без кича и непотребних додатака.

што значи да бих могао да потражим неки телефон од 20 хиљада на рате. Али не верујем да могу за те паре добити неки много бољи.

Лумиу 640 мош наћи за 170-180е.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.