mobilni telefoni

1. купите лумију
    схватите да сте бацили паре
    туците схомија
    туците све који су вам препоручили лумију
    набите им лумију у чмар

купите њексус 5

2. Лумиу 640 мош наћи за 170-180е.

У чему се разликује од 535?

3. Ја се сећам једног мог старог, мудрог претка како је говорио: " Откад сам прешао са Андроида на Мајкрософт сваки пут кад сретнем андроидов лого кажем му ЈЕДИ ГОВНА, ЈЕБЕМ ТИ МАЈКУ РУМУНСКУ". Мислим да вам то говори доста тога.

4. У чему се разликује од 535?

Bolja kamera i jača baterija. Ostalo je manje više slično.

5. Мени су ође неки рекли да је мало 512 рама за алкател ем поп, а други говорили ма не треба му више ако није захтеван корисник. Е курац, усрани алкател са 512 рама + андроид = забодзабодзабод

Тако да ћу сад послушати вас који вичете да су Лумије много боље, јер ови јефтинији телефони раде боље од истих са андроидом.

6. Jača baterija ali veći displej, svodi se na isto. A kamera da, bolja.

I da sam na tvom mestu, ja bih 640 običnu, pre nego xl, a planiram da uzmem, samo da vidim kako mogu, da li moram samo rate za ovaj da otplatim.

7. Bolja kamera i jača baterija. Ostalo je manje više slično.

Ок, онда ћу пробати овај да нађем на 24 рате. Ако нема, онда узмимам 535 у телекому.

8. uzmi lumiu 535 nema bolje veruj bratu svome kati srce slome ne verueš nikome

9. Ja imam 640xl i juče uzimam ortakov Z2 i kažem mu "brt šta mi daješ ovo drde minijaturno". Jeste xl malo glomazniji, al ja se navikao jbg.

10. Axaxaxax nećeš me isprovocirati kralju

11. лумија - срање

памтите моје речи

12. Ja sam nekog mišljenja da sve što nemoš koristiti jednom rukom je preterano, mada zavisi ko šta voli jbg. A i možda stevan ima šaketine da koristi i 7-inčni telefon jednom rukom, evo ne znam bogumi.

13. једино ајде она најновија није лоше

14. Лумиу 640 мош наћи за 170-180е.

Brt za te pare možeš bolje da kupiš Lenovo Vibe X koji je preljep telefon i predivan, ja ga uzela prošle godine u novembru za 19 hiljada dinara nov, ima 2giga rama, ljepše kamere i ekran mu je više krispi

15. ја сам узео пре неки дан у теленору неки хуавеи, не кује засад ал нервирају ме неке глупости, добро је што могу да га отплатим одма и узмем други ако оћу, не морам да чекам истек уговора јер је преко оне њихове "банке" на кредит или како већ, 9 иљада ме мање кошта телефон него иначе

16. и не знам како можете да се борите са тим телефончинама од шеснес инча, ја једва са пет

17. Два гига рама. Хм, да ли то значи да мора да ради боље од ових са гига рама? Питам, јер се не разумем баш добро у телефоне, као што се разумем у компјутере.

18. pa šta znam, ne treba ga mnogo drkati, jer ima neki slabiji čipset mediatekov, ali ako nećeš da igraš igrice i tako te gluposti, sve komunikativne aplikacije pozivi i to rade savršeno + telefon je preljep za poziranje

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.