mobilni telefoni

1. Možda brt, ako je tako onda je to vrhunska akcija, idem ujutru odma'.

2. Ni mene ništa ne čudi otkako sam video reklamu u novinama:

KLIMA UREĐAJ MIDEA 24BTU
    KLIMA + UGRADNJA 29,000

I ispod malim slovima:
    *u cenu nije uračunata ugradnja

3. Jeftini čipset je najozbiljniji nedostatak ovog smart telefona, plus, kompanija Lenovo je nešto uradila sa sopstvenim korisničkim interfejsom, što dovodi da uređaj radi ne baš kako bi trebalo. Periodična kašnjenja kada listate desktop i nezavisne programe (kao što zaostaje u Swype) poništavaju sve prednosti uređaja. Iznenađujuće, kako nedostatak optimizacije može pokvariti utisak koji stvara smart telefon.

Rezime: Zbog brzine ne možemo preporučiti ovaj telefon. Kočenje i zamrzavanje negiraju sve prednosti modela. Ne znamo za vas, ali smatramo da korisnik ne treba svaki dan da gleda kako njegov telefon se koči, zaglavljuje, čak iako je reč o uređaju sa divnim ekranom koji je smešten u tanko kućište.

Небитна, могла си отворено да ми кажеш да не ради како треба. Чак препоручују МЕИЗУ као потенцијално бољу алтернативу.

4. Ja ću sigurno uzeti nešto kinesko od 120-150 evra

5. Ja ću osad samo kineze

6. Nemojte samo s čipsetom, čipseti se kvare, čuo sam tako
    Upamtite ovaj post

7. меизу јебе, давно је то туљан говоријо

8. ja ću sigurno uzeti neki flegšip čipset

9. Stec prenubara ćeš biti ako kupiš newindows telefon. Za te pare bolji telefon od Lumie naći nećeš. Primer ćeš videti kod Marka za jedno mesec i po dana na temi "moram nekom da se izjadam".

10. Слепи брт, јел шаље меизу овамо? Размислио бих о МХ5 у случају потврдног одговора.

сент виа му нексус 5

11. Odakle vam pare svima da ja pitam?

12. msm za nove telefone i to.

13. Keširate, ne uzimate na rate. Barem većina.

14. Pa me zanima odakle vam novci posto nije to baš jeftino.

15. шаље шаељ, мада најбоља је комбина да наручиш у ЕУ код роџака и онда пребациш га некако до сербије, јер ћеш заобићи порез и те пиздарије

мада крени да јуриш овде у огласима мх5 нове мислим да ће стићи у леленор ако већ није стигао

16. Hahaha zamišljam Dragana Pavlovića da ovo izgovara i nije mi dobro xD

17. малине брт

малине флегшип

18. шаље шаељ, мада најбоља је комбина да наручиш у ЕУ код роџака и онда пребациш га некако до сербије, јер ћеш заобићи порез и те пиздарије

дада, заборавио сам на та срања око царине
    си користио неки меизу, какви су ти утисци ако јеси?

и да, ЛУМИА =/= Ф Л Е Г Ш И П

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.