mobilni telefoni

1. боље ради гигабајт на виндовзу него два на андроиду

2. Ova tema bi na danskoj vukajliji imala dve strane, kapiram

Da li sutra kad odem u radnju da kupim ajfon siks ili samsung s6 edž

i onda glasaju

3. Marko, ja sam uz'o pre mesec dana telefon, 6 rata i ugovor 24 meseca.
    Isplatim tih 6 rata i mogu nov da uzmem sa produženjem ugovora za tih mesec dana koliko ovaj imam?
    Pitam pošto si upućeniji vidim, a meni mrsko da odem i pitam.

4. Маркo

боље ради гигабајт на виндовзу него два на андроиду

Да ли је ово тачно?

5. Stručnjaci pravili specijalne efekte za holivudske filmove devedesetih sa 64 megabajta rama, a Šreka sa jedan giga i radilo im poso

6. Stecane nemoj kosu da ti počupam jer znam da je voliš. Uzmi jebenu Lumiu i ne zapitkuj samo!

7. Stec naravno da nije tačno jebeno postavljaš pitanja neka kao da si Vo iz Kupusa jebemu
    2 je veće od 1 tačka. I Samsung da je u pitanju koji vuče brdo svojih nekih fabričkih gluposti isto važi

8. hahaha bohor se baš dosta razume u mobilne telefone i ram memoriju

9. Brt u telefone da ozb

10. И коме сад ја да верујем?

11. цоа, ти вероватно отплаћујеш оно учешће за телефон у 6 рата, ја сам добио 30% попуста на претплату и плаћам 16000 за телефон, поделили су ми на 24 рате и морам да уплаћујем паре на рачун у банци па они сами скидају јер то је кредит као, могу да одмах дам 16к и да узмем други телефон без откупа остатка уговора (износ претплате пута број преосталих месеци уговора) а иначе је телефон 25к и ако бих га узео на класичан уговор са овим пакетом бих дао на почетку као учешће 2500 и следећих две године плаћао пуну претплату без могућности мењања апарата који би ми докурчио после мање од године и до краја уговора бих се патио са њим

и до јаја је што су ми дуплирали број мегабајта кад сам обновио уговор, сад имам 3000 и могу да пренесем оно што не искористим

12. Dobio sam giht od pokušaja čitanja ovih bankarskih kombinacija

13. Zašto samo ne izvadiš trista evra u gotovini, mislim da je tako lakše i tebi i njima

14. Coa ne može tako kao što bi ti hteo, mora da ti istekne ugovor da bi uzeo novi telefon.

15. Razumeo, jbg. Nego sam video negde kod njih akciju "zameni telefon u bilo kom trenutku", ništa sem toga, bi nelogično al' reko' da pitam za svaki slučaj.

16. Ukradi telefon. Plaćaćeš u Zabeli, na 120 rata.

17. Možda su mislili da zamijeni u bilo kom trenutku al ne kod njih, odeš kupiš drugi za ške?

18. Znajući današnje marketinške stručnjake ništa me ne bi začudilo

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.