mobilni telefoni

1. Zelim oneplus X :(

2. Jel ima neko raspoložen da mi objasni kako na g2 da forsiram da odradi update na lollypopa? Stoji mi onaj 4.4 drljavi, poždra bateriju, a odviko sam se od drndroida skroz, ganjo winphone od 2013.

3. какве сте нубаре једне леновске и виндоусфонаши класични. меизу јебе #снажно

4. Tuljane nećemo se svađati sad, ne diraj Lenovo elegantni, pogotovo ga ne vređaj trpajući ga među vindovse patetične.
    Meizu odličan je (y)

5. Јавите када те ваше кинеске џунке буду почеле да се кваре...

6. A špta ti uradiš kada se pokvari usrani šljamsung?

7. Tuljane nećemo se svađati sad, ne diraj Lenovo elegantni, pogotovo ga ne vređaj trpajući ga među vindovse patetične.

A sto me teras da te vredjam, ajde reci mi ?

8. On da nešto zna ne bi se zvao tuljan!

9. A i ona isto tako, nebitna.

10. Свакако ни Радоје Цинцар не улива претерано поверење

Леновокру и виндоусфонаши су две главне секте овде а и сами знају да су им телефони #смеће

11. Леновокру и виндоусфонаши су две главне секте овде а и сами знају да су им телефони #смеће

gajila sam poštovanje prema tebi koje se sada okončalo iskreno lenovo vibe x moj preljep je + ekran crispy + kamere kao bombonica nakon godinu dana savršeno radi i dalje, ili je bar radio do pre neki dan kad me đavo naterao da ga rutujem, sad moram da mu turim rom neki drugi smor

Shomy23

A sto me teras da te vredjam, ajde reci mi ?

ali bukvalno samo ti misliš da ti windowsi valjaju nešto ali bukvalno samo ti.
    mislio je i sale d snajperist pre jedno dve godine, ali prevazišao je tu fazu

12. Brt koristi ga pola dana samo i onda neću da budem jedini. Imate neku averziju prema Lumijama, a skroz su ljubazni telefoni, preljepo dizajnirani i šurnaes puta brži od svih tih vaših daun marki. Lenovo jebeni, daj ne zajebavaj me. Ako su vam aplikacije jedino merilo o kvalitetu OS-a, onda ne vredi raspravljati. A i što se toga tiče Windows ne kaska previše za Androidom i bukvalno sve što mi je potrebno mogu da nadjem, e sad što je vama potrebna aplikacija koja prikazuje broj kostiju u šaci, koga boli kurac. A i ja sam debil što ti se pravdam, ajde da imaš neku ozbiljniju marku tipa LG ili Sony, nego furaš jebeni Lenovo i našla si da nipodaštavaš nas koji koristimo preljepe Lumie. I da se ne bih više zamarao tobom, neka ovo bude odgovor na svaki tvoj post upućen meni:
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201011/35643/medium_uGQilGK__1_.png

13. da imam kinte uzela bih ovaj z3
    pošto neam biram najbolji u nižem cenovnom rangu a to je definitivno LUMIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

14. Hvala. Brine me što ga Čačanim Zoran vozi ali ajd sad

15. Једва чекам да купим најбољи телефон у нижем ценовном рангу, па да се прикључим лумија секти и напушавам друге секте. Сад још не смем јер сам сам, треба ми руља, а и да смем, како да браним јебени алкател, не бих могао да га хвалим да сам га родио. Стрпите се још мало браћо по лумији, ускоро добијате појачање!

Бохоре, нек је са срећом и надам се да има слике са голим женскама и порниће.

16. Korisnici Lumia, dajte mi neke dobre igrice da igram dok kenjam i putujem busom :+)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.