mobilni telefoni

1. aahahahah jebenti ahahahhaha smišno

2. Poyyy nemači pojma nokia 3310 jebe

3. Nakon što sam zadovoljna upotrebom Lenovo Vibe X-a, merkam ovu lepoticu
    https://www.youtube.com/watch?v=gZf6rN7PEZ8

btw danas sam iz dosade rutovala svoj telefon i nešto sam mu obrisala što nije trebalo izgleda, stalno stoji SECURITY RISK u donjem levom uglu, i malo sporije radi, pa sam se isekirala baš. moraću sutra da mu turim ROM drugi, što će biti kul jer je ovaj svakako bio kineski,a hoću da stavim world wide verziju. nego će mi biti smor da bekapujem sve, i pratim ona uputstva, ne znam kako ću se zamlaćivati time, plus postoji nekih 30% šansi da ću nešto sjebati, eh.

ako ne sjebem, razmišljam da ga prodam za nekih 100e, dodam još 90e i poručim ovaj K3 preko aliekspresa. i njemu bi morao neki world wide rom da se instalira jer kineske verzije prave probleme svugde gde nije Kina ali doooobro. ovako je cakan skroz, šta vi mislite, da li ste oduševljeni kao ja? :3

4. Боље ти купи у домаћој продавници, типа Хенди или нека друга радња, да не плаћаш безвезе царину, пусти Кинезе и те фантазије..

5. Imaš na sajtu pandawill.com osiguranje od carine, 5% od ukupne cene. Kad ti naplate carinu, pošalješ Kinezima uplatnicu i refundiraju ti dukate. Ja ću wrw preko njih kupiti spravu

6. Samo ću reći 8 riječi.

Zaobiđi Lenovo K3 Note kako znaš i umiješ.

7. Сачекај оне попусте и распродаје око Нове Године, можда нешто нађеш од овога:

http://www.gigatronshop.com/mobilni_telefoni?cena=od_20000_do_40000&prikaz=grid-view&limit=16&poredak=rastuci

8. брт ајде да јуримо келта да нам донесе флексове

9. Ако кажеш мени, хајде да нахватамо Бушида из Шангаја лололо ако је још тамо лудак

10. можемо и то да увеземо љуте меизоуе, тоје добра прича

11. Радјард Куплунг

Imaš na sajtu pandawill.com osiguranje od carine, 5% od ukupne cene. Kad ti naplate carinu, pošalješ Kinezima uplatnicu i refundiraju ti dukate. Ja ću wrw preko njih kupiti spravu

Kul, i mislila sam preko pandawilla, nego meni je sve to aliexpress xDDD

Makaronac

Samo ću reći 8 riječi.

Zaobiđi Lenovo K3 Note kako znaš i umiješ.

Što brt pa hvale ga

12. naručio sam meizuov m2 note

Ravno sto evra u telenoru, jebe mi se, imam i garanciju

Onaj njegov softver mi deluje đene-đene, al valjda ima i nekih romova apgrejdovanih po internetu

13. Cuj, uzeo telefon s garancijom?! Đe je tu slatkoća rizika, strah od kvara? Garancija je mejnstrim!

14. meizu jebeni
    bolje goldžijev aparat da si kupio

15. uzo zgarancijom, odma će ga rutuje

16. Meizu.. zvuči kao predjelo

KOLE MAMCI: Kupio sam skup telefon - telenor me-izu

17. ahahah šom

al ozbiljno, ajde ovi mejnstrim kinezi, tipa xiaomi, meizu, oneplus koji su proverena priča, nego što ima brda brendova s nazivima JIAYU, LeTV, Elephone, UMI koji su sklopljeni kog bog, pogotovu za te pare, verujte mi, internet me nije slagao zadnja tri dana kolko listam

@autorka Владимир Путин: ima nekih inkognito root/unroot varijanti ako baš budem hteo da silujem

@autor Count Zero:
    Vo imja oca, prijatelju

MEIZU
    E
    I
    Z
    U

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.