mobilni telefoni

1. Андроид ти пружа могућност да на телефон набациш милијарду гована која ти не требају и тиме успориш кинески телефон који си узео за мале паре јер је кинески. Исто тако, проблем са Андроидом је што треба да ради на свакој канти коју склепа нека будала и увек апликација неће бити оптимална и неће добро радити на било ком телефону. Јер их је превише различитих, и углавном ће на пола телефона радити добро, на другој половини никако.

Код Вин и Епл телефона апликација се прави за одређени хардвер, који не варира толико као код Андроида, и апликација која је прављена за Вин телефон ће добро радити на сваком Мајкрософт (Нокиа телефону). Самим тим што имају мањи удео у тржишту, мање је и апликација. Али дефинитивно има све што је потребно да има.
    И притом Андроид има буља сарадњу са Драјвом и осталим Гугловим сервисима, док са друге стране и Епл и Вин имају много бољу сарадњу са својим сервисима. Тако да не кењате.

Андроид је за плебс, Вин и Епл за озбиљне људе (додуше Епл је и за медиокритете, који га купују само зато што је Епл), али далеко од тога да Епл нема одличне уређаје.

2. Ja volim Android jer sam avanturističkog duha. Odradim root, boot, instaliram recovery, pa mijenjam romove, svašta mu radim 3:)

3. Jednog dana imacu iphone i bmw-a

4. Ljudi, đe nam je Bohor? Garant stoji na Brankovom mostu, nakon što je vidio da na Z3 piše Xperia by Lenovo.

5. Андроид ти пружа могућност да на телефон набациш милијарду гована која ти не требају и тиме успориш кинески телефон који си узео за мале паре јер је кинески. Исто тако, проблем са Андроидом је што треба да ради на свакој канти коју склепа нека будала и увек апликација неће бити оптимална и неће добро радити на било ком телефону. Јер их је превише различитих, и углавном ће на пола телефона радити добро, на другој половини никако.

Код Вин и Епл телефона апликација се прави за одређени хардвер, који не варира толико као код Андроида, и апликација која је прављена за Вин телефон ће добро радити на сваком Мајкрософт (Нокиа телефону). Самим тим што имају мањи удео у тржишту, мање је и апликација. Али дефинитивно има све што је потребно да има.
    И притом Андроид има буља сарадњу са Драјвом и осталим Гугловим сервисима, док са друге стране и Епл и Вин имају много бољу сарадњу са својим сервисима. Тако да не кењате.

Андроид је за плебс, Вин и Епл за озбиљне људе (додуше Епл је и за медиокритете, који га купују само зато што је Епл), али далеко од тога да Епл нема одличне уређаје.

Samo je trebalo da napišeš da su WIN i IOS operativni sistemi maksimalno optimizovani. Kako te nije mrzelo. Iako se ne slažem sa svime što si napisao. Konstantno imam samo Android telefone, ali nisam imao problema sa bagovanjem, kočenjem i sličnim sranjima jer ne pretrpavam telefon svakakvim govnima.

6. Samo je trebalo da napišeš da su WIN i IOS operativni sistemi maksimalno optimizovani. Kako te nije mrzelo. Iako se ne slažem sa svime što si napisao. Konstantno imam samo Android telefone, ali nisam imao problema sa bagovanjem, kočenjem i sličnim sranjima jer ne pretrpavam telefon svakakvim govnima.

Па да, али ти си нормалан корисник. И отприлике, корситиш телефон за оно за шта је и предвиђен. Јесу ЊИН И ИОС боље оптимизовани и стабилнији од Андроида.
    Моја констатација се односи више на претерано фаворизовање Андроида међ обичним корисницима, пре свега у односу на ЊИН због "подршке", а баш та "подршка" је небитна.

7. Sinoć mi je, igrom slučaja, prosipano pivo preko telefona.
    Odmah sam odreagovao. Isključio sam ga, izvadio bateriju, memorijsku, SIM karticu, komplet sam ga rasklopio. Obrisao sam ga odmah, takođe. Imao sam sreće, jer je posedovao maskicu. Ispod maskice i poklopca za bateriju sve je bilo suvo. Par sati kasnije, kada sam došao kući, obrisao sam ekran alkoholom i stavio telefon u pirinač. Pre toga sam ga testirao na kratko da vidim da l' radi. Sve savršeno radi, tač bez problema. Čak sam i zvao drugara da vidim da l' me čuje lepo preko mikrofona, opet nije bilo problema. E, jedini problem je što ovaj manji zvučnik, koji staviš na uvo, povremeno i na vrlo kratke intervale se iz njega čulo zujanje. Telefon je i dalje u pirinču, planiram da ga ostavim tu 72 sata. Šta bi mi vi preporučili drugo da radim, je l' mislite da će sve okej da bude?
    Od sopstvenih, krvavo zarađenih para sam kupio ovaj telefon, pa bi mi izuzetno krivo bilo da crkne, ne daj Bože.
    Inače telefon je Microsoft Lumia 535.

8. Super telefon brt, evo upravo pišem sa tog!
    Teško da će pirinač da izvuče vodu iz zvučnika ako je tu ušla, jbg. Ali zamena nije više od 800-1000 dinara, ne bi trebalo, ako je samo zvučnik. I drugo, zar nije u garanciji još? Osuši to lepo, i nosi u servis reci da krči nešto, ko ga jebe, možda prođe.
    A treće, kad si rekao "krvavo zarađene pare", očekivao sam makar lumiu 950, a ne telefončić od 100 i kusur evara.

9. Misliš da bi moglo da prođe u servis, znam da neki telefoni (iPhone npr) imaju ugrađene sisteme da registruju oštećenja od vode.
    Inače zvučnik je savršeno radio. Sinoć sam dva test poziva obavio. U prvom je zujao jedno sekundu i po, pa je prestao. U drugom nije zujalo, i posle jedno 10ak sekundi je krenulo malo da zuji.
    I šta mi preporučuješ, da ga držim u pirinču ili ne?

10. Pa drži, neće da ga ošteti svakako.

Inače bi i i ovi telefoni trebalo da imaju taj indikator vlage, ali šta te košta da probaš, pa i da ga vrate. U najgorem slučaju platićeš nepunih soma dinara ako ne valja i eto, a s tim jedva kupiš duvan, popiješ kafu i suneš malo goriva.
    Ne bih znao stvarno, nisam ja stručnjak za ovo. :(

Inače mene počinje da nervira lumia, ekran daleko lošije reaguje od LG-a npr., kad je vlaga u pitanju. Ako se ovlaži malo ekran, i prsti znojavi, nema boga, naopako. Nije neka zamerka, al' opet...
    I JE LI MOGUĆE DA KAMERA NEMA ZUM, ILI SAM JA LUD?!

11. Stajao je preko noći u pirinču, sada sam ga izvadio. Sve radi odlično, sve funkcije sam proverio. I tač, i vajfaj, sve. Odradio sam probne pozive neke sa majkom, ništa ne zuji, sve se lepo čuje, nema problema. Nadam se samo da je ovo znak da je sve okej, da neće nešto ubuduće, naknadno da se javlja kao posledica ovoga.

12. Odradio sam probne pozive neke sa majkom

Misliš li sa majkom kao mamom ili kao majkrofonom?

13. Ja sam ozbiljan čovjek, Bohore, i kao takav, ne volim jezičke dvosmislice, zato sam i pitao. Zar sumnjaš u moje namjere?

14. Na kratko smo se videli ja zurio nesto, nisam ga po dobrom upamtio

15. Misliš li sa majkom kao mamom ili kao majkrofonom?

Hahahaha

Ne bre, ja otišo u drugu sobu, majka me pozvala, pričali smo nekih par minuta, ustanovili da ništa ne zuji, da se sve lepo i kako treba čuje, i to je to.
    Iz do sada opisane situacije, šta bi mi preporučio, je l' misliš da je fon definitivno preživeo? Znam da se razumeš, pa te zato smaram, jebi ga.

16. O čemu si tačno pričao sa majkom? O nečemu što ti je lakše da joj kažeš preko telefona ili random ogovaranje ćaleta?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.