Kako sam jednom čuo od ljudi u servisu, treba vremena da se osuši zvučnik, tj da vlaga potpuno izađe iz membrane. Ako imaš neki drugi fon, koristi ga, a ovaj drži u riži još koji dan, pa onda probaj. Ako ne bude bolje, servis.
Kako sam jednom čuo od ljudi u servisu, treba vremena da se osuši zvučnik, tj da vlaga potpuno izađe iz membrane. Ako imaš neki drugi fon, koristi ga, a ovaj drži u riži još koji dan, pa onda probaj. Ako ne bude bolje, servis.
A ja ga ostavio samo preko noći u riži, jbg. Nije baš kao da je upao u vodu. Samo je pljusnulo pivo preko njega, on je bio ekranom na gore. Ja sam odmah odreagovao, obrisao ga i kompletno rastavio. Sve ostalo je bilo suvo, zbog maskice voda nije uspela da uđe nigde drugde. Posle, kao što rekoh, stavio sam ga u rižu čim sam došao kući, a pre toga lagano obrisao ekran i maskicu medicinskim alkoholom. Jutros sam ga izvadio, šljaka kao da ništa nije bilo. Zvučnik se odlično čuje, kao i mikrofon, sve. Kontam da je saniran, a?
a reci bio pio pivo i dosao gajbi(cenim oko 10 i 15 jer je reko sinoc a i zivi sa mamom i mamu zove mama pride) i kao mama mama daj pirinca polili mi zlikovci mobilni hahahahahah
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Jebo telefon koji se ne napije s tobom.
I uvek mu je ujutru bolje nego tebi.
Pozdravite mamu vasu hahaha ha hahahgjhgjthrhrh
Kraljevi drzavni posao xD
lolololo jepte se :'(
Na fore iz drzavnog posla i bosance dajem minus pa da ih je pisao moje zene brat
A ja ga ostavio samo preko noći u riži, jbg. Nije baš kao da je upao u vodu. Samo je pljusnulo pivo preko njega, on je bio ekranom na gore. Ja sam odmah odreagovao, obrisao ga i kompletno rastavio. Sve ostalo je bilo suvo, zbog maskice voda nije uspela da uđe nigde drugde. Posle, kao što rekoh, stavio sam ga u rižu čim sam došao kući, a pre toga lagano obrisao ekran i maskicu medicinskim alkoholom. Jutros sam ga izvadio, šljaka kao da ništa nije bilo. Zvučnik se odlično čuje, kao i mikrofon, sve. Kontam da je saniran, a?
kazite mi da se zajebavate pogotovo gospodin sa sutlijasom
perinho radio nesto sto bukvalno nije ni trebalo
edit: sta saniran koji kurac kad nista nije ni bilo :D
Sa rižom jebenom hahaha
Rižu za jesti
Tebra ja sam se debelo iscimao, vi kako oćete :D
Haha ko da ga je neki lik prozivao pa krenuo u makljažu. LOL bre jebo telefon cimaš se ko da si ronio na 50m ne može mu ništa malo piva.
koliko sam do sada pive prosuo po telefonu, za svaki dinar za prosipanje, imao bih preko 30 dinara
A ja sam retardiran da ga jebem. Previše se cimam oko takvih nekih stvari.
gospodin sa pirincem se uzrujal
pita dal je saniran da kaze mami gospodja gricka nokte i ne moze se fokusira na seriju
Dio reagovanje i meni zapalo za oko al reko ajd da ćutim
meni zapalo za oko sto se lik iscimao ko da mu teca skapava a ne mobilni
a reci bio pio pivo i dosao gajbi(cenim oko 10 i 15 jer je reko sinoc a i zivi sa mamom i mamu zove mama pride) i kao mama mama daj pirinca polili mi zlikovci mobilni hahahahahah
Plus što teča nije rod, kapiraš