mobilni telefoni

1. Умем и ја да будем досадан, да видим шта ћеш онда рећи.

2. ahhahahahahaha, ZNAM :|

3. Колико ме нервира мтс, опет су избацили икспоп из понуде, јебо их пас.

Какав је овај? http://www.mts.telekom.rs/index.php/alcatel-mpop.html

4. ima slabiji procesor od jebačevog. kontam da je bruka spor.

5. Брате синоћ друг показује телефон што има, добио га из Либије, Гадафи правијо. Извадиш батерију из њега и ради два дана после тога. Сав од метала, немош му ништа. Мислим да се марка зове Матрикс или тако нешто јебем ли га.

6. hahaha pa izgleda da nema ko ne pravi te telefone

7. Једнојезгарни процесор на 1ГХз и 512 РАМ-а? Боље немој, само ће те нервирати.

8. Добро, боље онда да се потрудим да нађем икспоп и доплатим тих 2400, него да се патим с тим. Хвала, људи.

9. Stevane, sve zavisi od tvojih zahteva, prohteva i nacina kako ces da koristis tel. Ako ces da ga koristis za razgovor, poruke, malo wi-fi, po neka aplikacija ali nista preterano, onda ti je ovo dovoljno. Ali ako planiras da ga silujes, da ti po nekoliko aplikacija bude aktivno odjednom i tako to, onda uzimaj neki jaci.

10. Па оно... Углавном бих са њега читао неке портале и улазио на Вуку и Фејс. Погледао ту и тамо нешто на Тјубу. Хтео сам икспоп, не планирам ништа скупље од тога (2400 доплата уз мој пакет).

11. nije fora kad ti kačiš,kuzmane, jbg

12. pa jes meni sme da kenja tebi ne sme

13. hahahahaahhhhahahahhaahahahahahaha
    moguće

14. јебем ли ти сестру

15. Шта да радим да ми телефон фокусира лепо јеботе, свака слика ми испадне мутна? Још горе ако је блиц укључен, онда је катастрофа. Ко да имам вга камеру, а не 5мп.

Мала Видра стоп.

16. Pritisneš prstom na ekranu to što oš da fokusiraš...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.