mobilni telefoni

1. Gledam ove telefone kojima se ne skida poklopac pozadi i ne može da se izvadi baterija. E, sad me zanima, šta se tu radi kad ti jednostavno pukne telefon da nijedno dugme ne radi i ništa se ne pomera?
    Pošto ja na mom kad zabode moram da izvadim bateriju da bih ga restartovao.

2. Odneseš ga u servis da ga poprave.

3. a koji mu to dođe telefon? Nikad nisam video takav. Daj link ronine

4. На мом не може да се вади батерија.
    Alcatel Idol Mini

Једном ми је заково, отказали му они сензори за назад, хоум и подешавања доле и угасио се, нисам знао шта да му радим. Покушавао да упалим ал није тео, једва после пола сата успео.

5. mogu da zamislim tvoju paniku jebač
    mada ako tako zakuje to podliježe pod garanciju

6. Hahah IDOL?
    Jel pratiš i prvi glas srbije?
    AHAHHA KUPIO JE LADNO TELEFON KOJI U IMENU IMA IDOL
    CVETA MAJTANOVIĆ MATJANOVIĆ (KAKO VEĆ) AHAHAHAHA

7. Јебига, нису имали Zvezde Granda Edition.

8. Imam Huawei Ascend g700. Mogu da konstatujem da sam prilično oduševljen telefonom, kvalitetom izrade i svim ostalim. Radi kao munja. Odličan mu je ekran. Jedino mu je zvuk nožda malo slabiji, ali kad se sve sabere, definitivno je jedan od najboljih telefona kad se uzme u obzir odnos cena/kvalitet. A s obzirom da koliko ja znam, Huawei masu deloba pravi i za Samsung, dovoljno je za zaključivanje da i kinezi znaju kako se jebe.

Uzeo sam ga oreko mtsa, uz veliko korišćenje, baterija bez problema izgura jedan dan. A pod intezivnim korišćenjem mislim na konstantno slušanje muzike, čak i preko groovesharka, konstantno upaljen net, još poneku aplikaciju, čitanje pdfova, korišćenje vibera i slično. Pritom, automatsko gašenje ekrana mi je na pola sata. Jer mi smeta kada se ekran gasi na minut. S obzirom da telefon ne koristim samo za zajebanciju.

Od osnovnoh, telefon ima dva giga rama, quad core procesor na valjda 1.2 giga. Ima 8gb interne memorije i podršku za kartice do ko zna koliko giga, 8 megapiksela kameru (slike su ok, ništa specijalno, a li je video fantastičan). Video je odličan u hd rezoluciji valjda. Bitna je stavka što može da mu se vadi baterija. Ekran mu ima 5 inča. E sad, imam ga oko 2-3 nedelje, još nijednom nisam imao potrebu da resetujem telefon usred nekog baga. A imam mnogo aplikacija konstantno otvorenih i još mnogo instaliranih. Bukvalno, nemam ni jednu jedinu zamerku na telefon. A do sada sam uglavnom imao Nokia telefone, a rukovao sam i sa htcovima, samsunzima i eplovima. I komotno mogu da kažem da mu uopšte ne beže, a fauon, samsung ovih karakteristika je makar 60-70 evra skuplji.

9. Inače, izašao me oko 200 jura preko mtsa.

10. Сантјаго Коровјов
    Imam Huawei Ascend g700. Mogu da konstatujem da sam prilično oduševljen telefonom, kvalitetom izrade i svim ostalim. Radi kao munja. Odličan mu je ekran. Jedino mu je zvuk nožda malo slabiji, ali kad se sve sabere, definitivno je jedan od najboljih telefona kad se uzme u obzir odnos cena/kvalitet. A s obzirom da koliko ja znam, Huawei masu deloba pravi i za Samsung, dovoljno je za zaključivanje da i kinezi znaju kako se jebe.

Uzeo sam ga oreko mtsa, uz veliko korišćenje, baterija bez problema izgura jedan dan. A pod intezivnim korišćenjem mislim na konstantno slušanje muzike, čak i preko groovesharka, konstantno upaljen net, još poneku aplikaciju, čitanje pdfova, korišćenje vibera i slično. Pritom, automatsko gašenje ekrana mi je na pola sata. Jer mi smeta kada se ekran gasi na minut. S obzirom da telefon ne koristim samo za zajebanciju.

Od osnovnoh, telefon ima dva giga rama, quad core procesor na valjda 1.2 giga. Ima 8gb interne memorije i podršku za kartice do ko zna koliko giga, 8 megapiksela kameru (slike su ok, ništa specijalno, a li je video fantastičan). Video je odličan u hd rezoluciji valjda. Bitna je stavka što može da mu se vadi baterija. Ekran mu ima 5 inča. E sad, imam ga oko 2-3 nedelje, još nijednom nisam imao potrebu da resetujem telefon usred nekog baga. A imam mnogo aplikacija konstantno otvorenih i još mnogo instaliranih. Bukvalno, nemam ni jednu jedinu zamerku na telefon. A do sada sam uglavnom imao Nokia telefone, a rukovao sam i sa htcovima, samsunzima i eplovima. I komotno mogu da kažem da mu uopšte ne beže, a fauon, samsung ovih karakteristika je makar 60-70 evra skuplji.

što jednostavno ne kažeš samo da nemaš para ua iphone.

11. nisi smiješan zmaju

12. Zato što i da imam, ne bih ga uzeo. A i ne verujem da mnogo ljudi koristi Huawei iki izbegava kineze, što je uovom slučaju greška. Za manje pare dobiješ opasnu mašinu.

13. oce li neko da kupi samsung s2 za 100evra? prvi vlasnik, malo preso, udaren na jedno mesto al se ne vidi (malo samo). izdrzljiv telefon u tri lepe. baterija i dalje drzi ko kad nov bio. kupljen 2011 u irskoj.
    najbolji telefon koji sam imao. menjam zato sto mi firma kupuje novi sad.

14. sad si našao da ga prodaješ?
    Što nisi pre pola meseca?

15. Celte, ajd ako mož da sačekaš pola dana xD ćale ke gledao nešto telefone, možda bi on uzeo

16. uzeo bih ja kelte po toj cijeni, samo nema šanse da mi pošalješ

17. ako ocete slike, javite, slikacu sve nedostatke, nisam pizda.

krajem februara imam gosta ovde, sto se vraca u srbiju pa moze da ponese, ako je neko zainteresovan.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.