bratjo, kad kaem kamera, ne mislim ja 8gigapiksela, nego 5mp mi sasma dosta, pogotovo ako su dobri u mraku. u svakom slucaju, kamera je najmanji problem ako ce da podrzi lolipop. A ja bi nesto oko 200km makaronac, novo, a preko provajdera dosta jeftinije...
Da li, mejbi postoji opcija na androidu, u pretrazivacu njegovom, da se npr, kasam na vukajliji, samo okrenem list levo ili desno da prebacim na sledeci prozor.
Ako me kontate lolo
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Hwala weliko selam i poz za sve u Zimzogradu
Gospar Celtic,
da li je Xperia M takze dobar izbor? Budusci da mi je M2 poskupa.
Xperia M ima 5 megapixela
ovjeri Huawei G630, malo skuplji od M, a dosta bolji, ovogodišnji model, nije mator ko M
HD ekran, 5 inča, quad core...
http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_g630-6499.php
u Bosni mu je cijena novog 260-270km
on ti je za te novce best buy
bratjo, kad kaem kamera, ne mislim ja 8gigapiksela, nego 5mp mi sasma dosta, pogotovo ako su dobri u mraku. u svakom slucaju, kamera je najmanji problem ako ce da podrzi lolipop. A ja bi nesto oko 200km makaronac, novo, a preko provajdera dosta jeftinije...
ili neka lumia?
jel imaju ovi vajberi i sva ta govna za nju?
Cuj jebote, lumia ima sve zivo, i vaiber i vacap i mesindjer fejz i slikanje kurca.
nema blic lumija, mislim ti modeli u tvom cjenovnom rangu
skuplji su modeli sa blicem
Srbine, uzmi Xperiu M, ako hoćeš. 5 Mpix, dobra baterija, povoljna.
nabošću te glavom
ma lumia 535 ima blic, obe kamere po 5mp, 5inča displej i giga ram. sve to za 160e
Makarone, u duhu praznika, smanji koeficijent srdžbe na me. Hvala.
Da li, mejbi postoji opcija na androidu, u pretrazivacu njegovom, da se npr, kasam na vukajliji, samo okrenem list levo ili desno da prebacim na sledeci prozor.
Ako me kontate lolo
Postoji, klikni na dugme meni na fonu i ima opcija novi prozor
Hahah jelde?
Jel postoji neđe, u zabačenom uglu naše drage zemlje da se kupi nov nexus 4? Ili polovan, al pojeftino.
Šta će ti Nexus, Pupče (vokativ)?
Ocu da promijenim malo, a to mi je nekad davno bio gotivan telefon.
Oko 120-150 € je polovan u Banja Luci. Dakle, pojam 'pojeftino' propo.
Pa tolko bi ja i dao :D Nego sam kontao da ga nema mozda novog pojeftino. Tuda oko 200. Mada nesto sumnjam da uopste i postoji nov.