mobilni telefoni

1. Иначе те иксперије ми се оупште несвиђају. Прва стварнје јер су избацили јебених 7 флегшип модела док су све дроге фирме избациле два модела. Због тога сонијима брда више падају цене. Друга ствар је јер сам виђао превише тих зе обичних са пребледим екранима, боје су биле толико испране после амоледа да ми се чинило да сам слеп. Трећа ствар је што су и телефони јебено исти и нема никакве визуелне разлике између њих

2. Слепи Туљан

да ми се чинило да сам слеп

Nije ti se cinilo
    https://sarahk18.files.wordpress.com/2013/03/happy-ba-dum-tss-l.jpg

3. Vredi li uzeti OnePlus One?
    Vidim da su sad u slobodnoj prodaji.

4. Ček, Celtiče brate, ti si zamijenio g3 za ovo čudo?

I dao ga kumu?

Pa što nisi kumu dao lenovo jebogabog?

A i to što gledaš i kao ne pada baterija i nije neki izgovor, neki dan sam putovao busom i da se ne smorim pustio interstelar od 3 sata na 1080p i ful ekranu i zvuku i skinuo je sa 86% na 71% dok je trajao film.

Svakako sam se smorio al to je do filma i ja gledam govna koji kurac umjesto da skinem 6 sati boljeg života sa ju tjuba.

5. ma na 80%, kakvih 71%, puno je to
    eventualno 81%

6. Ja sam pustio 10 aurs best haus mjuzik i sa 75 % baterija otišla na neverovatnih 106 procenata

7. Boxer

Ja sam pustio 10 aurs best haus mjuzik i sa 75 % baterija otišla na neverovatnih 106 procenata

aahhahahah

8. Meni telefon preko punjača puni instalaciju u kući i od elektrodistribucije naplaćujem mesečno oko 11000 rsd. Bez pretplate za javi servis.
    Z2 je u pitanju

9. Јебала вас батерија, сваки али јебено сваки телефон може издржати дан умереног коришћења и онда лепо на пуњач.

А што се тиче 1+1, сачекај још мало да изађе 1+2. Нисам пратио колико сада кошта, међутим када је била она шема са позивницом био је око 320е онај са 64гб. Сада за те паре може и да се узме скоро нов с5, ноут 3, м8 тако да то и није богзнакако добра куповина. Стрпи се још месец два и онда пазари за исте или мало јаче паре 1+2

10. Сада за те паре може и да се узме скоро нов с5, ноут 3, м8

zar nije 1+1 bolji od njih

11. Па да ли је бољи или не јбг, неко се ложи на сумсунг неко на нешто друго. Имају исте процесоре, тако да се може очекивати сличан рад. Али цела предност 1+1 је била приступачна цена, јер је он кошта 320 првог дана када је изашао - а тада су остали телефони коштали по 450 јура

Сада када коштају скоро исто, није исплатљиво узети 1+1. + немаш гаранцију на њега + ако немаш неког из иноземства да га донесе, наши душмани ће те ојадити за царину.

Стрпиш се још пар месеци и тада излазе нова 2 нексуса - један од хуавеја један од елђија, излазе нови меизуји, излази 1+1, ноут 5, ајфон 6с

12. е флегшипи, реците ми ваља ли хуавеи г620с, оћу да узмем нешто што неће ковати ко ненормално а да је јефтино

13. Ako stvarno neces da ti kove uzmes sony/samsung/lg/nokiu..
    Sa bar goga rama i quad core oko 1.5..

Koko para trosis sinak.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.