mobilni telefoni

1. Goga ram Goga Sekulić

2. Bih brt, uskoro mozda uzimam z2 brt
    SAMO Z2

3. Ево линк па ако није проблем да неко види шта ваља од овога да узмем, нисам компетентан да расуђујем... Само да цена за ово бокс не буде више од сома и по месечно

4. Ne kontam, da placas telefon 1500 mesecno?

5. Па ваљда то тако иде, јебеш му матер

6. Sto pise za boks 1500
    To placas telefon 1500 mesecno, ne paket..
    Znaci boks placas fazon 2800 + 1500 telefon.
    naci oko 4300 mesecno.

7. У лебац му јебем... Па више би ми се исплатило онда узети телефон преко нета, нешто на фазон Umi Hammer који је солидан, а јефтин, или ако саштекам нешто више у малинама, да ли се исплати наручити Oneplus One?

8. Kazu da oneplus one jebe prci i zenu i devojkj i ceru buducu.

9. Него Сале, шта ти одлучи, треба ли да ти шаљем оно или јок?

10. Jok, ja mislo imas neku krstenu grafiku, al imas samo memorije, hvala druze.

11. Ja sam poredio telefone u posljednje vrijeme jer treba nesto krsteno da uzmem i cini mi se da asus zenfone 2 nudi najvise za nekih 300 evra. 4gb rama, 5,5" ekran 1080p, 32gb interne memorije. guad core intel 2,3 GHz, 3000 mAh baterija, 13/8 Mpix kamere. Karakteristike su kao kod flegsipova, a sve to za 300 evra.

12. Kazu da je zenfone jeste do jaja, ali ono, nije bas kvalitet..

13. Kakvi su Elephone telefoni? Neko koristio?

Recimo P8000

pogle makine
    http://www.elephone.hk/p8000.html

14. Kako mislis nije kvalitet, sta tacno nije kvalitetno? Makarone, citao sam negdje za Elefon da su karakteristike cesto prebudzene, tipa stave 13mpix kameru, a ono nije u rangu 5 mpix nekog telefona poznatijeg brenda. Ista stvar i sa baterijom. To gdje sam procitao pise da treba sacekati dok ne zauzmu malo znacajnije trziste, pa ce tada poceti malo solidnije da proizvode.

15. Mitke sveukupno, ume da zabode, da je los tehnicki i to.
    Jeste nabudzen dojaja, al kazu nije toto.

16. Ma uzmite LG G2, vjerujte mi, ne treba vam bolje. Iz ličnog iskustva kažem. Kompletan fon.

17. или ако саштекам нешто више у малинама, да ли се исплати наручити Oneplus One?

hahahahaahh kocenje

18. Ne znam, ja ga definitivno uzimam za jedno 10ak dana, pa cu da napisem iskustvo. Ohrabruje me to sto asus proizvodi solidne laptopove, a i sumjam da telefon moze biti los obzirom da je u njemu intelov procesor, tosibina kamera. Plus ono sto sam gore naveo.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.