mobilni telefoni

1. Dzabe sto ima neksus pet kad vozi hjundai.

totalno
    NEFLEGSHIP
    E
    F
    L
    E
    G
    S
    H
    I
    P

hnjohnjohnjo

2. deky_aod
    Ironija ove teme je što je otvarač teme pre nego što se bacio sa brankovog slikao selfi i okačio na fejs.

Napusis se kurca inficiranog kondilomima

3. Jebi ga sad nema si para za bmw a i hy sam dobio od caleta tako da sve sto je free je vrhunsko. Al zato mogu moj hyundai da vozim i ne gledam na potrosnju i odrzavanje. Gde god hocu mogu s mojim kolima bez razmisljanja.
    A neksus neje leba :)
    Imam sad peticu i to crvenu na radost koji sam gej lolo. Imao sam i cetvorku pa sam prodao caletu i dodao pare pa uzeo peticu. Gledam sesticu ali google sam sebi posto u ista sa sesticom celu filozofiju oko neksus telefona su bacili u vodu cim pogledas cenu sesticu. Tako da cu sesticu da preskocim, ali tako sam pricao i za peticu a onda :)
    Po meni cetvorka je najbolji neksus za ulozeno i dobijeno. Petica nema neki veliki pomak dok sestica jebe cenom (barem sto sam video kad je izasla i od tada nisam pratio ali sumnjam da se ista promenilo). A na cetvorki cale sad fura isto android 5.1.1 ko i petica i sestica...

4. Шестица је клотина, али биће брт два нексуса ове године. Један хуавеј други ће бити елђи

5. A dziso sta ti vozis lololol

6. jes

vozim i prvi dual core telefon, ikada

FLEGSIP
    L
    E
    G
    S
    I
    P

nekada

7. Svi flegsip fomovi sluze da nadoknade manjak kurca kod korisnika pozz

8. pa ono jes, ja ga kupio jos pre 4 god. i nisam ga menjao do sada bas zbog toga jer mi je kurac porastao. toeto dziso ;)

9. Dziso, uzeo si flegsip znaci patis od manja kurcevine :3
    Bac ne nosi flegsip jerje siroma

10. Slepi a jel imas neki link gde je najavljeno za neksuse?

11. Dziso znas dasi ti ddzisa moj nemoj tuzxan biti :*

12. e guglao ja sta znaci flegsip ali me mrzelo da citam pa sam isao na google slike iz ne znam kog razloga i na ovo sam naleteo http://i62.tinypic.com/b3juhh.jpg

13. Keru, flagship znači perjanica. Dakle, u industriji ili/i tehnologiji, to je najnapucaniji, najskuplji proizvod neke firme.

14. Od kako imam iPhone 6, meni kurac porastao za 5 cm tako da je došao sa 7cm na 12 cm tvrde kurcine.

15. To Miske, potvrdi.
    Da ne bude posle Sale lazov, Sale jede govna..

16. Jos da nabavim rotvajlera ili tako neko zajebano kuče i ode odmah na 16cm. Lol

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.