mobilni telefoni

1. Kupi flegšip sirotinjo.

2. Ček, Celtiče brate, ti si zamijenio g3 za ovo čudo?
    I dao ga kumu?
    Pa što nisi kumu dao lenovo jebogabog?

Jbg, Skočko, kumu moram pomoći, čojek jedva živu glavu izvukao, napravio firmi štetu sa 5-6 nula, punu platu neće vidjeti neko vrijeme. Nema veze, sve što sam radio sa G3, mogu i sa ovim sokoćalom.

3. Pa Sale imaš custom romove, rutuj fon i ubacuj. Ko još ko se iole razumije u android telefone čeka na fabrički apdejt.

4. Tačno, Makarone, kod mene je na Lenovu Stock ROM bio 4.2.2, ali je rutovan na 4.4.2. Kontao sam da će štekati i zakovati, jer je interna memorija samo 4GB. Ukupno je zauzeto 1.2 GB interne memorije i oko 350-400 MB od 1GB RAM-a, apsolutno nema lag u radu.

5. зна ли неко да ми каже могу ли да узмем нови телефон у теленору пре истека уговора, мислим да ми је равно пет месеци остало

6. Mozes ako platis tih 5 meseci unapred.

Makarone, necu da se jebavam sa tim i da sjebavam garanciju, imam jos jace od godinu ipo garancije..

7. Sale, svaki malo ozbiljniji program za rutovanje ima opciju "unroot". Ako ti se sjebe nesto, ponistis mu rut i nosis u servis poz

8. Ironija ove teme je što je otvarač teme pre nego što se bacio sa brankovog slikao selfi i okačio na fejs.

9. Pupet brt ne jebava mi se stim iskreno..
    Nije goruci problem sto nemam 4.4 ali ono cmarovi su..

10. Sale, ljubazno ih zamoli da ti izađu u susret sa apdejtom. Ljubaznošću protiv zastarjelih ROM-ova!!!!

11. Jedino duletim spuskom u alkatel
    OCU 4.4.4 NA IDOLU 2 ODMA!

12. Ubila te žaga, budi strpljiv, jer strpljen=spašen.

13. Ma strpljen sam, al malo cmar su ono, imaju za neke telefone 4.4.4, zar je toliko tesko da proslede za ostale?

14. Ja imam android 5.1.1
    He he sirotinjo napusimisekurca

15. Ја имам сименс а35.

Пишам по
    С И Р О Т И Њ И
    И
    Р
    О
    Т
    И
    Њ
    И

16. Keru, šta imaš od fona, jel neksus?

17. Tacno
    I istina je nema boljeg android telefona od neksus telefona

18. јер се сећате оне француске марке - сажем лоло
    имао сам га једно време, чак мислим да је имао она вратанца или је био преклопни, што су ретко људи виђали на уобичајеним фоновима које смо овде фурали
    био клинац па ми прво било смор што морам да га фурам јер ми је постојећи рикнуо, у фазону каква је ово марка дај нокију/ериксон. после сам сконтао да су људи у фазону брт који ти је то фон, јери могу да га пипнем, макар само на 2 секунде? било до јаја. још говорио да сам га добио из француске, уводио сам полако тај неки Ф Л Е Г Ш И П менталитет у народ

19. Кере, који нексус имаш?

20. Има петарду ја мсм

Петарда Ф Л Е Г Ш И П У Ј Е

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.