mobilni telefoni

1. Z2 je Sony Xperia brt

2. dokle je dosao forum kad se najbolje fore prosipaju na temu mobilni telefoni

3. Hej hej guglao sam sada. Dobar je tel taj tvoj Z2 ali je ipak bolji original ovaj od tih kineskih kopija.

4. kad sam vec na temi, zanima me da li sam i dalje nosilac flegsip telefona, tj. da li je izasao g4 i koje su razlike, da li ima smisla uzimati ga, posto ne znam sta jos mogu da dodaju, eventualno gledao sam bolja kamera, ubacuju neki kurac sto do sad nije imao nijedan telefon, imace najjacu kameru iako ce biti valjda 16MP

5. 16? Haha zajebavaš li me?

6. murbi
    Uopste se ne razumem u ove tehnologije pa bih pitao vas inzenjere sta mislite o telefonu Lenovo Vibe z2 pro

Dobro:
    - kamera
    - ekran
    - zvuk na slušalicama
    - 32 GB memorije

Loše:
    - nema slot za mem. karticu
    - prevelik (za moj ukus)
    - baterija slaba
    - zvuk na zvučniku loš

Inače, lijep telefon, ali skup za naš pojam.

7. Boh npr htc one im 4MP a slika vidis bradu sto ce sutra da izraste.
    Tako da sto ima 16 ne znaci da je losa kamera poyy

8. Ali ipak znači! Mojih 20.7 slabo šta dostići može

9. to sam ja davno naucio od profija nekih kaze megapikseli ne uticu toliko na kvalitet fotografije, ja ne verujem i dalje al jbg sta ja znam

i sale je l vredi da se prelazi na g4 ?

10. mislim hipoteticki ako dodje dojava neka mozda

11. Mojih 20.7 slabo šta dostići može

Boh, jel misliš na megapiksele?!

SKEČ

12. Iskreno nisam mislio na mpx

13. Eto, vidiš kako možeš da priznaš kad neko fino pita.

14. ja sam cuo da je lenovo sranje marka..imam sony expiria v..sranje tel, lepo izgleda ali posle god dana je poceo da baguje..izgleda da jedino vrede iphone i mozda samsung

15. 20.7 ( нису мегапиксели)

Пази личе, држи се проверених фирми, јер ћеш курчину апдејт добити за тај фон. Такође подршка ће ти бити курац такође.

Сваки фон који није флегшип је потпуно неупотребљив након годину дана, јбг чињеница.

16. Slepi, lumia 520 gazi godinu ipo vec i ne fali mu nista poyy

Armine ima 3 giga ram, ima jos dual core procesor pored quad core, ekrancina predobra, kamera jaca, prednja jaca, ako ti je to dovoljno uzni..
    I daj meni G3 hehe

17. i mozda samsung

idi mjesaj malter.

18. Flegsip je najbolji i najskuplji telefon proizvodjaca.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.