kupila ga u novembru prošle godine, nakon što mi je trebalo šest meseci da ožalim svoj izgubljeni alcatel idol. bio je flegšip lenovov, ali je razočarao kao na nekim poljima i onda mu pala cena i ja ga uzela za 19 hiljada. najviše mu chipset zameraju što je neki šlj mediatekov, a nije snapdragon 4581 ali ne izvaljuje se to u radu ako ga ne drkaš previše nego damski kao ja. mnogo kul i crispy ekran i obe kamere, posebno prednja za selfije odlična. uz to je elegantan i tanak veoma nemam lošu reč
Vibe X S960, nebitna, a? Nastavi s njim damski, obraćaj mu se ljubaznim tonom i trajaće još dugo. I pazi ga, ide zima.
jeste :3 čuvam ga skroz, nemam naviku da ispuštam i skrcam tehniku i to, micikast je maksimalno. otkako sam ga kupila sve hoću da mu kupim i foliju preko ekrana ali mrzi me, nema mnogo ogrebotina, ima jednu koja se teško izvali baš
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
pa to ima i Huawei, a i LG
klasični basic mode, samo osnovno
najlepši telefon bukvalno ikad:
http://www.lenovo.com/images/products/smartphones/vibe-x/images/lenovo-smartphone-vibe-x-front-back.png
kupila ga u novembru prošle godine, nakon što mi je trebalo šest meseci da ožalim svoj izgubljeni alcatel idol. bio je flegšip lenovov, ali je razočarao kao na nekim poljima i onda mu pala cena i ja ga uzela za 19 hiljada. najviše mu chipset zameraju što je neki šlj mediatekov, a nije snapdragon 4581 ali ne izvaljuje se to u radu ako ga ne drkaš previše nego damski kao ja. mnogo kul i crispy ekran i obe kamere, posebno prednja za selfije odlična. uz to je elegantan i tanak veoma nemam lošu reč
дебела си ако се не варам?
ne varaš se
па шта ће ти камера за селфи?
nemoj okrutan biti :(
Uh..
Vibe X S960, nebitna, a? Nastavi s njim damski, obraćaj mu se ljubaznim tonom i trajaće još dugo. I pazi ga, ide zima.
и немој да га поједеш хахахахахаха каква фора хахахахаха јер си дебела капираш хахахахах е јесам шаљивџија
jeste :3 čuvam ga skroz, nemam naviku da ispuštam i skrcam tehniku i to, micikast je maksimalno. otkako sam ga kupila sve hoću da mu kupim i foliju preko ekrana ali mrzi me, nema mnogo ogrebotina, ima jednu koja se teško izvali baš
Ima insta beuty app?
Sve sam čuo al da u kvalifikaciji telefona neko upotrijebi riječ MICIKAST e jebiga
Nikad neću razumeti fasciniranost mobilnim telefonima...
ћао мала лепаси
vrlo je micikast ima cakanu masku hear me roar lanistersku ovu gore desno poručila jevtino preko aliexpressa
http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB11V0hHVXXXXcbXXXXq6xXFXXX9/Hot-TV-Game-of-Thrones-Phone-Case-For-iPhone-4-4S-5-5S-House-Stark-Tully.jpg
E, ako je micikast, onda će se telefon ili gazdarica brzo pokvariti.
Puno sreće u kvarenju!
lanisteri su picke sem tajriona i jaimea
Ima li neko lunatik masku za ajfon ili samsung? Iskustva?
Imam ja za Iphone 6+, platio oko 35 $, odlicna je
samo špigen samo neuništivost