Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Што волим ова синишопавићевска квазиреторичка питања. Објашњавају у пичку материну!
Ахам, квазиреторика хофмановских нараштаја. Крш и лом. ДЕЈНЏЕР!
ISLAM RULZ!
Oni ti samoubistvo predstave kao kartu za dženet lijepi a tamo te čekaju tri crnokose pičke i rahat od života.
Za žene nisu ništa rekli zato nisam prešla i samoubila se opojno opojasana plastičnim eksplozivom okolo sebe.
Još. Dok se ne izjasne po tom pitanju.
Lol
Hriććanski. Hrišćanska. :)
lolololo kako bi šešelj sada bijo ponosan!
jovicicu gutni 2 deprozepama
-Traži vas neki čovek.
-Kakav čovek?
-Pa, neki čovek.
-A traži mene?
-Da.
A zašto mene traži neki čovek?
:)
ЛОЛ
Молим вернике за помоћ!! Како ви тумачите следећу крилатицу из Библије: блажени су сиромашни духом, њихово је царство небеско?
Slobodnije tumačenje bi bilo: Ne kradi, naćićeš se u paklu/naćiću te u gradu.
Ja sam siromašan u svakom pogledu ali je zato moje carstvo nebesko.
не не, ту изи.
То би било глупље тумачење.
:) ја вас озбиљно питам!
Мораш да пронађеш смисао за себе...знаш оно, медитација..и то...:)
lol čak je i moj odgovor bolji od ovog
Skrušenost, skromnost, negordeljivost, draga mi sestro u Hristu Zmijo
Ona je Zmia, a ne Zmija
ЛОЛ јесу тебе расолом задојили?!
pardoniram