Samoubistvo

1. Него ајде...

Pa jest', bio je fin. Dok nije pozeleo ljudima da se ubiju.

2. Kako je na Harvardu, Dorin?

3. Пуфнице, си се запитала можда да није писао зато што постоје и паметније ствари у животу од вукајлије и троловања на истој?

Наравно. Бесомучно отварање налога на истој, на пример...

4. Pa jest', bio je fin. Dok nije pozeleo ljudima da se ubiju.

Е то тек сад видим.

5. HAHAHAHAAHAHAHAHAHA
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAH... Aaaahhh.

Čemu sam se ono smejao?
    A DA!

Jer je Hristos vaskrsao!

Nije lijepo ismijavati se nečijim religijskim uvjerenjima. Izlazi da je ovdje skoro postalo zabranjeno hrišćanima da otvoreno iskazuju svoja uvjerenja. Ako vi imate pravo da ovdje veličate kult smrti i da poistovjećujete smrt sa apsolutom, imam i ja pravo da vjerujem u Hristovo vaskrsenje i da tvrdim da je Bog apsolut, a ne smrt.

By the way, vaše ponašanje je prorečeno u Bibliji u koju vi ne vjerujete.

U Bibliji jasno piše kako će hrišćani biti progonjeni (što i jesu do dana današnjeg) i kako će ljudi postati bezbožni.

6. @ Јовичић: Па кад су били свесни какве глупости сервирају. То је онај фазон из америчких филмова кад неки покварењак пандур говори сину пред смрт: свашта ће ти причати о мени кад порастеш блабла, не веруј им, сети ме се како те пикамо бејзбол пичке материне. Само што у америчким филмовима наместе да је ћале неки контроверзни праведњак, ал то је тај принцип, ако ме разумете. Мало сам попила. :)

7. U Bibliji jasno piše kako će hrišćani biti progonjeni (što i jesu do dana današnjeg) i kako će ljudi postati bezbožni.

Jovičić brat moj napaćeni. Jovo to su sve satanisti kojih se i bog odrekako, ali vratiće se oni na put vere i boga kad-tad. Samo treba bit strpljiv i sačekati taj trenutak i grešnici će se pokajati iskreno i duboko.

8. Ma jebite se svi, da vam lijepo kažem. Sve karikirate, sa svim se ismijavate. Pretjerujete, jedete govna.

Ako se i najmanje uvrijedim i ako i na koji način prokomentarišem blatantno vrijeđanje hrišćanstva vi me proglašavate za "brata napaćenog" ili za vjerskog fanatika.

Jedete govna i tačka.

9. Jovičić se iznervirao! Prvi put do sad! Hahahaha :))

@ Јовичић: Па кад су били свесни какве глупости сервирају. То је онај фазон из америчких филмова кад неки покварењак пандур говори сину пред смрт: свашта ће ти причати о мени кад порастеш блабла, не веруј им, сети ме се како те пикамо бејзбол пичке материне. Само што у америчким филмовима наместе да је ћале неки контроверзни праведњак, ал то је тај принцип, ако ме разумете. Мало сам попила. :)

ZMIA OBJAŠNJAVA!

10. :))) Јовичић мало пуко.
    Шта ти је?
    На страну то што се понашаш као верски фанатик :)

11. By the way, vaše ponašanje je prorečeno u Bibliji u koju vi ne vjerujete.

12. By the way, vaše ponašanje je prorečeno u Bibliji u koju vi ne vjerujete.

Јебите се ви с вашим зачараним круговима. Све функционише фанстастично у оквиру хришћанског умишљеног исфантазираног система. Јако мудо јбт. Тешко да опстане систем кад је све засновано на машти.

13. Jovo brate ne ljuti se, razumem ja tebe. Aj što nije srednji vek pa da isučemo mačeve i sjebemo jeretike.

14. Јебите се ви с вашим зачараним круговима. Све функционише фанстастично у оквиру хришћанског умишљеног исфантазираног система. Јако мудо јбт. Тешко да опстане систем кад је све засновано на машти.

Kraljica. LOOOOL

15. A za ono šta religija može da uradi od čoveka pogledati i film "Carrie", po romanu Stivena Kinga.

16. A šta vi ustvari hoćete? Zašto vam toliko smeta ako je neko hrišćanin? Zašto imate potrebu da se stalno ismijavate sa hrišćanstvom?

Jeste li primjetili mene da napadam nekog zato što je ateista?

Ja samo branim religiju. Ateizam ne napadam. Moje ponašanje je samo REAKCIJA na provokaciju.

17. Јебите се ви с вашим зачараним круговима. Све функционише фанстастично у оквиру хришћанског умишљеног исфантазираног система. Јако мудо јбт. Тешко да опстане систем кад је све засновано на машти.

UDAJ SE ZA MENE!

Em ovo, em pijana u 3 sata preko dana. Obožavam te, od sada i zvanično. :)

18. A šta vi ustvari hoćete? Zašto vam toliko smeta ako je neko hrišćanin? Zašto imate potrebu da se stalno ismijavate sa hrišćanstvom?

Jeste li primjetili mene da napadam nekog zato što je ateista?

Ja sam branim religiju. Ateizam ne napadam. Moje ponašanje je samo REAKCIJA na provokaciju.

Pa, prorečeno je u bibliji da će se sprdati sa hrišćanstvom i pričati da je nebulozno.

By the way, vaše ponašanje je prorečeno u Bibliji u koju vi ne vjerujete.

19. Ja se s ove teme povlačim, ne vrijedi raspravljati.

20. Тешко да опстане систем кад је све засновано на машти.

Који систем који курац? Која машта? ЛОЛ

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.