Sankcija hejtera "ČITAO SAM TI DEFKE"

1. hihi, Celt amater :)

2. naučiće, nikad ne smemo da odustanemo od njega!

3. Ne odustajemo, nikada! Trst je naš!

4. Ne znam Luly, morao sam otvoriti ovu temu da skontam sta drugi misle o takvom vidu hejtovanja.... kontam da je princip isti samo dotičn hejter oće da ispadne pametnica.

Očito nije problem dok nekog ne zakači...

Sećam se da se energija davno žalila na ovu vrstu hejta pa je i na profilu imala ispisano ovako nešto...

Moj hejter napreduje, vise me ne hejtuje odjednom, vec lagano, definiciju po definiciju- sto znaci da ja pozitivno uticem na ljude. ...

5. E, nisam čitao sve postove samo par uvodnih, slažem se sa Carom, imao sam ja takve slučajeve, fazon "ajd' da vidimo i Straju", pročitao sam ti 50 defki i dao ti jedno 45 minusa.
    Pa ja kapiram da ti se ne sviđa neka ili nekoliko ali sve baš? Pa niko od nas ko ima više od 40-ak defki u životu nije neki FB debil koji prepričava viceve pa da bude tako nekvalitetno.
    U svakom slučaju, Caro podržavam predlog.

6. Vidi vidi, pa nisam znao za pametni hejt...Večeras ti Caro ČITAM definicije, hohohohoho :))

7. Ne mogu da verujem da neko može da čuči sat vremena i blene u definicije ko degenerik da bi udelio 300 minusa. Verujem da bi i to bilo poništeno, bez obzira na "razmak". Uostalom, čim neko uđe na nečiji profil i udeli više od 20 minusa treba da se trajno banuje i prinudno zaposlli na metlicama.

Diametralna je razlika u odnosu na "lajk", kad ti se nešto sviđa možeš da čitaš u nedogled i da daješ pluseve. Ako "čitaš" nešto što ti se ne sviđa sat vremena, tvoj problem ozbiljno prevazilazi ovlašćenja moderatora, ali i samog sajta. Treba te bezbolno uspavati injekcijom.

Još davno sam se nešto pokačio sa onim "Zli!", i krenuo da mu nalupam minuse na sve definicije. Uhvatio sam sebe da mu lupam pluseve pošto su definicije predobre i izašao sa profila. Nadrko me.

Slično je bilo i sa Euglenom.

8. Ako "čitaš" nešto što ti se ne sviđa sat vremena, tvoj problem ozbiljno prevazilazi ovlašćenja moderatora, ali i samog sajta. Treba te bezbolno uspavati injekcijom.

Aminujem.

9. Bilo je i situacija kada se dva ili tri autora dogovore da hejtuju jednog autora. Pa onako lagano u roku minute osetiš 30-tak minusa, a ne znam da li modovi mogu to da skontaju. Mislim da se neko jednom i izlanuo za to, ali se ne sećam o kome se radi.

Edit: Sve su to blagi hejtovi, i mislim da nije vredno spomena, ali da je kurvanjski, jeste!

10. Ja sam jednom prilikom hejtovao celokupan rad jednog autora, to jest obe definicije. Ali sam ih pročitao, bile su sranje. Ali to ne menja stvar, osećam se k'o poslednje govno.
    Podržavam predlog!

11. al ste vi zaludni... a naročito taj što je izlupao minuse Cari. je mu jesam uleteo na profil i overio par definicija (upravo sam još jednu) ali me mrzelo da idem dalje od prve strane. Dal su plusevi dal minusi, ko će to da pamti. Što lepo ne stavite nedeljno ograničenje po osobi na ocenjivanje jednog autora, npr 3 postera i 2 definicije, i rešen problem. Ovako mogu da iscimam desetak drugara da otvore profil, izplusuju me nabrzaka i nikom ništa.

12. Ne lupaj. Koliko puta sam otišao na profil nekog autora i ocenio mu preko 10 strana definicija, ali objektivno. Čitao definicije i davao što pluseve što minuse.

13. Što lepo ne stavite nedeljno ograničenje po osobi na ocenjivanje jednog autora, npr 3 postera i 2 definicije, i rešen problem. Ovako mogu da iscimam desetak drugara da otvore profil, izplusuju me nabrzaka i nikom ništa.

Ovaj prvi predlog nikako, kakve dve definicije (posteri nisu bitni). Dođe mi naprimer da pročitam recimo Gvozdenovićev profil, pa iako njemu puca kurac za pluseve, oću da dam.

Pa iscimaj, ne vidim svrhu. Svako ko čituje na internetu je degenerik i ima mali kurac ili hronične šuljeve.

14. Svako ko čituje na internetu je degenerik i ima mali kurac ili hronične šuljeve.

E Frenki uvek me razveseliš xD Samo tiše neki će se osetiti prozvani xD

15. Ma ko je degenerik ??? Šta ako imam mali kurac? I otkud ti znaš za moje šuljeve?

Zaludan je svaki koji misli da će mu pomoći cimanje prijatelja.

:))))))))))))))))))))))))))))))

16. Avram82

al ste vi zaludni... a naročito taj što je izlupao minuse Cari. je mu jesam uleteo na profil i overio par definicija (upravo sam još jednu) ali me mrzelo da idem dalje od prve strane

Lenji hejter! Al svedno si zaslužio bananu samim ovim priznanjem da si kako je ono Frenki objasnijo...

17. Bilo je i situacija kada se dva ili tri autora dogovore da hejtuju jednog autora.

e ovo se zove cyber bullying i tome treba stati na put!

18. Pa ne znam, i treba da ti bude drugačiji kriterijum ocenjivanja kad čitaš nekome s profila i kad naletiš na definiciju tog autora u zmijici. Dešava mi se da u zmijici lupam minuse nekim autorima koji su mi inače do jaja i kojima na profilu lupam pluseve. I to je sasvim normalno :)

19. Sve ovo što je mylyca rekla. I hoću sebi prst da odgrizem kad lupim osobi koju poštujem minus.
    Blankuša- blanko minus za omraženog autora.
    Blankić- blanko plus za omiljenog autora
    Kajzenova moša- sakriveno ime autora do ocenjivanja.
    Prozivka-naselje u Subotici, atak na lik i delo drugog autora na Vukajliji.
    Tabana- to ipak neka propišu modovi, a mi ćemo tražiti rupe u sistemu.
    Blatuša- naselje u Zenici, blaćenje drugog autora na Vukajliji.
    Raub- spem definicije u cilju bezgraničnog reklamiranja.
    eto, par pojmova koje ja imam za naše aktivnosti po sajtu.
    PRAVDA ZA CARU!
    p.s. Ne brini ljubavi od mene uvek imaš blanko ocenu, ti to dobro znaš.

20. Isto razmišljamo srce :) :*

Pozdrav za SUBOTICU

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.