Ovaj sajt nikada nece biti ka Facebook. NIKADA!!

1. Zelim da vam kazem da vas napustam zauvek i nikada se necu vratiti na ovaj vas glupi sajt. Svi su mi ga preporucivali, te super je, te zabavn je, te ima dobrih riba, dobrih fora i tako to, likovi su do jaja. Ne zelim da se druzim sa vama jer ste dosadni, ali samo VI gubite na tome a ne ja. Jer vi ce te da crknete ovde a ja idem dalje na facebook.
    Sajt je uistinu sranje. Ne moze da se ubaci vise slicica na profilu, nema grupa, adovanja, a sistem lajkovanja je glup da gluplji ne moze da bude. Facebook je bre sajt za Vujakliju.

Dalje, ne mogu pretraziti prijatelje i ne mogu da se snadjem na sajtu zato sto je nepregledan i glupo uradjen. Na cet ima samo nekoliko ljudi koji bulazane nesto, a na forumu su grupe pomesane. Rokeri i narodnjaci ... pffffffff.

U komentarima samo nesto tipa analize na casu srpskog. Te plus te minus ....
    Vi ste obicni luzeri kad ne umete da napravite sajt kao sto je facebook. Nema vesti ni vremenske prognoze. Kad otvoris sajt citas samo neke citate iz literarnih dela koji i nisu zanimljivi. U delu za slike stvaljaju lazne slike to je bar svima jasno. Ima tema ZIVOT NA SELU. Pa admine koga to zanima kako se muzu krave pitam ja tebe?

Znaci propast. Izgubili ste jos jednog korisnika, a uskoro ce sajt biti pustinja jer nema veze smozgom. Zbogom luzeri i ne placite zamnom.

Pozdravlja vas Caki i vidimo se na facebook. Zbogom.

2. :)))))))))))))))))))

3. Čiji li si ti?

Elem, zbogom.

4. Ne fejsu ne možeš da dobiješ minus lololo

5. Регистрација пре 25 минута ШКК ХААХАХХААХАХ

6. Meni je ovo tužno. :(

7. aJjde ko posljednji pobjednik na ovoj temi

8. te ima dobrih riba

heeheehe...cek, ne idi, ko ti je ovo preporucio?

9. hahahhaha bese to divnih 20 minuta naseg druzenja... nemooooo d'ides majke tiiiii :'(

10. ahhahahhahahahaahahha carski!!

Nema vesti ni vremenske prognoze.

de ćeš bre!? BIĆE

11. Ово је д-о-ј-а-ј-а.

12. ako ti je ovo 96 godište, i ne vraćaj se. Idi uči školu.

13. Što je najbolje, caki je pobijedio u ovoj rundi. Čestitamo!

Modovi se ne računaju.

14. Slomili ste srce devojci. Pajvani jedni.

15. ohooh, pa ovo muško? aaaa

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.