Sajt neće raditi 5. februara od 01:00 do 05:00 ujutru

1. Ajmooo cigani 2 minutes to shutdooown

2. JA ODO DA JEBEM ŽENU SVOJU!

3. E,ozbiljno,daj jos sat vremena,bas sam u sred rasprave.

4. Где су нам аватари Каизене?

5. E to sad samo ktitori imaju

6. :)) Zezam se pojaviće se za sat, dva.

7. Samo klitori JEBU!

8. Одлично је ово ,,Јавне теме у којима сам учествовао".

9. Да пробам опет да постујем:

Постови на форуму јеа јеа јеа!

10. Do sutra molim da ne prijavljujete bagove, pošto nekim stvarima treba vreme da krenu da rade (avatari, slike uz def, nove definicije i sl.)

11. a kad ce da proradi brate!?

12. Scorpio je malo nervozan :))

13. Jupiiii već idem na živceee!!!

14. heheheh sve mi je "pre NaN dana"... :P

15. @lemaja

Лемаја, рекао је Каизен да се не пријављују багови, све ће се то средити, биће!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.