Podijeli sa Vukajlijašima

1. Naucio sam i to prije 6-7 god kad je bila fora podmetati takve stvari kroz linkove.

2. Prolazim ulicom i svadbena kolona ide i hvala Bogu trube sirenama kako je i inace obicaj, al zapadne mi za oko zeleni Pezo 307 kako je navalio sa sirenom ko nenormalan.

Pogledam, ono crncuga prokleta odomacio se ovde bije s obe ruke po volanu ko besan, nalozio se. Jos mi smesno jebem ga usta luda.

3. To je Loksi bio sig

4. e trebalo bi da naprave "sukob studenata vol 2512" nisu odavno inovativno je dosta

5. A ko je koji tarzan? xD

6. Ček, sve ove scenarije piše Frenki? Malopre sam odgledao onu epizodu za kerove, vidim isparadirano Franku Duluvra kod ovog promuklog lol

7. Srbendo, odavde. Preljepa stranica.

8. Ko je primetio, primetio, pre nekoliko dana sam delio informaciju da sam objavio roman u USA. Evo večeras delim informaciju da sam i kod nas objavio tri zbirke aforizama i priča.

https://www.opismenise.com/e-knjige/product/search?tag=Radoslav+B.+%C4%8Cugalj

9. Bruce, ja bih svakako voljela da ih imam.....

EDIT: UPRAVO NARUČILA

10. vredi li deki pola sata

11. nemoj neki tarabici deretic fazon da bude

12. izrael u negativnom kontekstu-gledace se

13. Ovaj imam priča o Siriji, ne o Srbiji. Mada je priča realna.

14. Pogledaj, skoro nisam slušao realniju percepciju religije, istorije i makro politike. A te stvari su poprilično nezahvalne za "realno" sagledavanje. Može neko reći ok znao sam to sve ali da li si?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.