Podijeli sa Vukajlijašima

1. Tačno tako. Ako ne umeš žmureći da ga rastaviš, očistiš i sastaviš, nemoj se ni ženiti.

2. joj pustite politiku..... dajte mi pomozite radije......koje vam se najviše sviđaju...što da kupim???

http://www.heels.com/shoes-for/ghillie-shoes/?sort=orderby,desc&limit=60&angle=outside&page=1

3. dobre su i te možda i malo bolje

4. ta mi je peta niža....lakše mi hodati u visokoj.... glupo zvuči, ali je tako...

5. a skoro pa su iste...po čem sad ljepše? :)

6. pa ove prve su možda malo manje kurvanjske jel ti stopalo ne bude u tolikom luku, prevelik luk stopala je malo fuksarski

7. ma ne bude.....nisu platformke.... elegantne su fine....i stvarno me manje noga boli u njima nego u nižoj peti....nedajbože ravne....ufff

8. Uzmi udobnije, ukratko.

9. pošto će da ide na trčanje u njima

10. hahahaha...ma nijeee baš tako...ima i gorih :)
    meni ove baš cool..

11. komad, za moj ukus te su prvo retardske boje, a ovaj skelet mreža je još retardiraniji. Kad bi video ženu u takvoj obući mogu ti reći da ne bi imao želju za seks sa njom

12. Faliće ti cirkulacija.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.