Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ајде бре људи какво трајновање на сајту хуморескног карактера довољно је у његовим годинама и 6-12 месеци за ову преретардирану претњу, таман да се опамети мало

2. Ma, boli mene kurac da branim malog debila, želim samo da čujem koja je istina a obzirom na opcije editovanja, brisanja i ostalo postova na ovom jebenom sajtu. Odavno je zaslužio banovinu, trajni neće ništa promeniti jer će se vratiti u već nekom drugom obliku na sajt, interesuje me samo da l je moguće da je Bohoru tolko zapelo da mu "namesti" ban, nije baš to gospodski, ne ne!

3. Ukrali ste mu identitet, aloooo, rasnilo pravac u privredni sud, nemoj posle "nisam znao".

4. ај и овог ширкана бануј, разлог бана нек буде: побачај јебени

5. Ako mu je bokser namerno namestio ban jer je znao da će ovaj da reaguje kako je reagovao... Ima piće od mene, i čizkejk, čim se uputim u njegovom pravcu.

6. Mada duwaj ga Coa da te zovem treba da platiš 9 k dinara. Radmilo.

7. ništa mu nije namestio. vređao je, vidi tamo na temi o fudbalu, dobio 15 dana, došao sa duplog da me obavesti da će da mi ubije sina. preterao je.

8. nteresuje me samo da l je moguće da je Bohoru tolko zapelo da mu "namesti" ban, nije baš to gospodski, ne ne!

Nije moguće i džabe si se radovao na kratko jadniče XD

9. Sad cu se ja osvetiti za Rastka pa cu otkriti da je Nenad Lukic Bohor :D

10. Kad smo već kod toga Stevan se ne zove Stevan. Hijaoo. Dajte onu mačku što se beči.

11. Пајо, напиши још и Бохоров матични број и број личне карте, нема смисла да човек не остане потпуно анониман.

12. Aman, znam, Kozmo, da je zbog vređanja, klinac je govnar...ali je Boh vešto "iskoristio" zategnutu situaciju i prvi bacio kamen. Iskusno, ali ne i gospodski. Kejs klouzd.

13. јел могу и да окачим раснијеву слику

14. Eh, već nedostaje. :'(((((((((((((((

15. paradoksalno, čak i ja imam rasnijevu sliku

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.