Podijeli sa Vukajlijašima

1. Box, žena ti je kurva

2. Jebem ti sve zivo i mrtvo u picku

3. kurve su ti po kući ps

4. Bomb kao vređaš porodicu da nas naljutiš
    Debil si baš

5. Jebem li ti gde god koga imaš haha

6. Koji put odlaziš i dolaziš slepče jedan

7. Ne brt, ja se izvinjavam ako izazivam loše osećaje, nije mi to namera.... nego meni vređaju porodicu isto, a Prof i ekipa kažu da je to zezanje i ne banuju nikog, dakle model ponašanja kakv se očekuje, evo zezamo se

8. Takvi kao ti su zaboravili Jasenovac

9. Pa evo, zezanje, moderatori kažu eto debil si ako tražiš banove zbog zezanja i ako se ljutiš, izleda da si i ti debil jbg

10. E sad polako
    Ko ti vređa, Pseto88, Ja, Papet?

11. Nemoj lupetati
    Idi u čekaonicu pa jebi majke jbg

12. K-U-R-W-A

čekam da me banuje, pa da vidimo te dvostruke standarde, pičketine licemerne, sad skačete, a kad mene napadaju i psuju smejete se

13. Najjace je sto me boli kurac za ove “prozivke” al cu ti ipak jebati mater, ono keva sestra jebe mi se al po kuci su ti kurve a tri cerke imam je bas prelose i ono sto se mora mora se

14. Jer pazi, Ciklonu, Čegiju, Glavnom, Profu i Truću su žene kurve, hahaha, ako nemaju žene onda su im sestre i majke kurvetine

Kafa, Kosmopolita i Partizanka su same kurvetine raspale, mislim zezanje hahaha

15. Ma sve jasno mili

16. ps, ok, izvini za tom mislim nisam se uplašio napušiš mi se kurca, ali ono izvini nisam mislio na decu

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.