Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Box, žena ti je kurva
Jebem ti sve zivo i mrtvo u picku
kurve su ti po kući ps
Bomb kao vređaš porodicu da nas naljutiš
Debil si baš
Jebem li ti gde god koga imaš haha
Majmune
Pičko buahhaha
Koji put odlaziš i dolaziš slepče jedan
Ne brt, ja se izvinjavam ako izazivam loše osećaje, nije mi to namera.... nego meni vređaju porodicu isto, a Prof i ekipa kažu da je to zezanje i ne banuju nikog, dakle model ponašanja kakv se očekuje, evo zezamo se
Takvi kao ti su zaboravili Jasenovac
Bombi
https://youtu.be/c3ARuYklWfQ
Pa evo, zezanje, moderatori kažu eto debil si ako tražiš banove zbog zezanja i ako se ljutiš, izleda da si i ti debil jbg
E sad polako
Ko ti vređa, Pseto88, Ja, Papet?
Brt, nebitno...
Nemoj lupetati
Idi u čekaonicu pa jebi majke jbg
K-U-R-W-A
čekam da me banuje, pa da vidimo te dvostruke standarde, pičketine licemerne, sad skačete, a kad mene napadaju i psuju smejete se
Najjace je sto me boli kurac za ove “prozivke” al cu ti ipak jebati mater, ono keva sestra jebe mi se al po kuci su ti kurve a tri cerke imam je bas prelose i ono sto se mora mora se
Jer pazi, Ciklonu, Čegiju, Glavnom, Profu i Truću su žene kurve, hahaha, ako nemaju žene onda su im sestre i majke kurvetine
Kafa, Kosmopolita i Partizanka su same kurvetine raspale, mislim zezanje hahaha
Ma sve jasno mili
ps, ok, izvini za tom mislim nisam se uplašio napušiš mi se kurca, ali ono izvini nisam mislio na decu